Skip Navigation Links

HBB Hatay’ın Her Tarafında İş Başında

Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından kısa süre önce kent temizliğinde hızlı müdahale amacıyla oluşturulan

HBB Hatay’ın Her Tarafında İş Başında

Gündem   A+a-

 
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından kısa süre önce kent temizliğinde hızlı müdahale amacıyla oluşturulan Mobil Temizlik Ekibi çalışmalarına devam ediyor.
 
 
Çalışmalara sabahın erken saatlerinde başlayan ekipler, kirliliğin yoğun olduğu bölgelerde gerçekleştirdiği çalışmalar ile Hataylıların takdirini topluyor.
 
 
SAMANDAĞ BALIKÇI BARINAĞINDA TEMİZLİK ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
 
 
Şehrin muhtelif yerlerinde gerçekleştirilen çalışmaların ardından Samandağ Çevlik’te bulunan balıkçı barınağında temizlik çalışmalarına başlayan Mobil Temizlik Ekibi, iki gün süren çalışmalar ile balıkçı teknelerinin demirlediği alanlar ve dalga kıranı oluşturan kaya aralarında bulunan çöpleri topladı. Barınak içerisinde bulunan eski ağlar ve araç lastiklerini de toplayan ekipler, barınağı temiz ve düzenli bir hale kavuşturdu.
 
 
ŞEHRİN ANA ARTERLERİ, MOBİL TEMİZLİK EKİBİYLE MODERN GÖRÜNÜME KAVUŞTURULUYOR
 
 
Şehir merkezinde de titiz çalışmalar gerçekleştiren Mobil Temizlik Ekibi, Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluğunda bulunan ana caddelerde temizlik hizmetini gerçekleştiriyor. Araç ve yaya yoğunluğu oluşan ana yollarda ile caddelerde rutin temizliğin yanı sıra,  kaldırım kenarları ve refüj aralarında biten otları, asfalt üzerinde katılaşan kötü görünüme sebep olan çamurları sıyırarak Hatay’ın modern şehir görünümüne katkı sağlıyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Ekinci Caddesinde, 75.Yıl Bulvarından Çevre Yolu kavşağına kadar olan bölümde temizlik çalışmalarını tamamlayan Mobil Temizlik Ekibi, cadde esnafı ve vatandaşlardan takdir topladı.
 
 
HATAY’IN TURİSTİK DEĞERİ BULUNAN ALANLARDA TEMİZLİK PROGRAMINA DAHİL EDİLDİ
 
HBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından il geneli gerçekleştirilen temizlik çalışmalarının yanı sıra yerli ve yabancı turistler tarafından sıklıkla ziyaret edilen Habib-i Neccar Türbesi ve civarı ile Antakya Kalesi temizlenerek bu alanlarda Medeniyetler Kenti Hatay’a yakışan temiz görünüm kazandırıldı. Türbenin bulunduğu Habib-i Neccar dağının çam ağaçları ile örtülü olmasından kaynaklı birikmiş ağaç yaprakları ve çöpleri de toplayan HBB ekipleri, çalışma sonrası Habib-i Neccar Türbesini ziyaret etmek ve piknik yapmak amacı ile bölgeye gelen vatandaşlar için daha temiz bir ortam sağladı. Antakya ve Defne ilçelerinin kuş bakışı görünümüne hakim olan Antakya Kalesinde ise biriken çöp atıklar toplanarak temizlenmiş oldu.  
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet