Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

TSO Anadolu Lisesi’nde 147 Ünite Kan Bağışı Yapıldı

İskenderun’da Kızılay’a kan bağışı desteği sürüyor. Destek bu kez eğitim camiasından geldi. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi okul y

TSO Anadolu Lisesi’nde 147 Ünite Kan Bağışı Yapıldı

Gündem   A+a-

 
İskenderun’da Kızılay’a kan bağışı desteği sürüyor. Destek bu kez eğitim camiasından geldi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi okul yöneticileri ve öğrenciler, Kızılay ile işbirliği yaparak kan bağışı topladı.  Okul bahçesinde kurulan Kızılay çadırında kan bağışı yapıldı. Bağışa ilgi gösteren lise camiası, Kızılay’ın mobil istasyonu ile organize edilen çalışma doğrultusunda kan verdiler. Toplam 147 ünite bağış gerçekleşti.
 
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi, anlamlı etkinlikle ilgili, Kızılay’a destek verdiklerinden ötürü mutlu olduklarını belirterek kan bağışında bulunan herkese teşekür ettiklerini belirtti.
 
Kızılay İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay da, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi’nin örnek davranışından dolayı okul yöneticilerini kutlayarak, “Eğitim camiasının verdiği bu destek bizler için çok önemliydi.  İskenderun genelinde bunun yapılması için mobil aracımızla hizmet vermekteyiz. Hem sağlık için hem de bağışların amacına ulaşması için verilen kan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaktadır” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar