Skip Navigation Links

Fatih Anadolu Lisesinden Kardeş Okula Yardım Eli!

İskenderun Fatih Anadolu Lisesi Okul yönetimi ve aile birliği, kardeş okul projesi kapsamında kardeş okul olarak belirledikleri

Fatih Anadolu Lisesinden Kardeş Okula Yardım Eli!

Gündem   A+a-

 
İskenderun Fatih Anadolu Lisesi Okul yönetimi ve aile birliği, kardeş okul projesi kapsamında kardeş okul olarak belirledikleri Arsuz Kozaklı İlköğretim Okuluna destek ve yardım elini uzattı.
Okul yönetimi ve aile birliği üyeleri kırsal bölgede bulunan Arsuz Kozaklı ilkokuluna bir ziyaret gezisi gerçekleştirerek bazı eksiklerini giderdiler, öğrencilere giysi ve kırtasiyeden oluşan hediyelerini sundular.
İskenderun Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Sarı ve Okul aile birliği yönetim kurulu başkanı Davut Vural’ın öncülüğünde yönetim kurulu üyeleri Gülten Yazıcı, Süreyya Palta, Şehbal Ateş ile bazı öğrenciler ve okul yöneticilerinin gerçekleştirdiği ziyaret hem kozaklı köy halkını hem de öğretmen ve öğrencileri sevindirdi.
Arsuz Kozaklı ilköğretim okuluna düzenlenen ziyaret sırasında eğitimin daha kaliteli bir ortamda yapılabilmesi için sınıfların elektronik donanım ve eğitim materyalleri ile bazı kırtasiye ihtiyaçları karşılandı. Ayrıca minik öğrencilere Fatih Anadolu Lisesi yöneticileri ve Aile birliği üyeleri tarafından bazı hediyeler verildi.
Kozaklı İlköğretim okulu yöneticileri ve öğrencilerinin yanı sıra köy halkı tarafından sıcak ilgi ve sevinçle karşılanan Fatih Anadolu Lisesi öğrencilerinin okul bahçesinde sundukları mini konser de bu ziyarete renk kattı. Kozaklı ilköğretim okulunun minik öğrencileri kardeş okuldan gelen öğrenciler ile birlikte vakit geçirip hep birlikte eğlendiler. Ayrıca Köy halkı, öğretmenler ve öğrenciler bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek hediyeler ve bu anlamlı destekten dolayı kardeş okul’dan gelen konuklarına teşekkür ettiler.
Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Sarı; “Kardeş okul projesi kapsamında Arsuz Kozaklı köyünde kısıtlı olanaklarla eğitim gören öğrencilerimize destek vermek üzere okul yöneticileriyle görüşüp ihtiyaçlarını belirledik. Bu ihtiyaçların karşılanması için okul aile birliğimiz, velilerimiz ve öğrencilerimizle birlikte el ele vererek bu ziyareti gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Kardeş okulumuza destek vermekten memnuniyet duyduk. Bu desteği İmkanlarımız ölçüsünde devam ettireceğiz. Katkısı bulunan ve bu projeye destek veren herkese teşekkür ederim” dedi. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet