Skip Navigation Links

Her Aday Hatay'ın Her İlçesinin Adayıdır!!!

Chp Milletvekili Adayı Mevlüt Dudu; * Dörtyol'un İlk Onda İki Milletvekili Adayı Var. * Akp'nin Körfez'e Termik Santral Kurmaya Gücü Yetmeyecek. * Ak

Politika   A+a-

Her Aday Hatay’ın Her İlçesinin Adayıdır!!!

SEDAT İSKENDEROĞLU / DÖRTYOL/ ADEM ÖYEL İSKENDERUN 8. GÜN HABER

Chp Milletvekili Adayı Mevlüt Dudu;
* Dörtyol’un İlk Onda İki Milletvekili Adayı Var. * Akp’nin Körfez’e Termik Santral Kurmaya Gücü Yetmeyecek. * Akp İktidarının 9 Yıldır Süren Yalan Ve Talan Düzeninden Hesap Soracağız. * 12 Haziran Haramilerin Saltanatını Yıkarak, Halkın İktidarını Kurma Günüdür * Amblemimiz Altı Ok; Hedefimiz En Az 6 Milletvekili. Her Oka Bir Milletvekili.


Cumhuriyet Halk Partisi 24. Dönem Hatay milletvekili adayları Erzin otoban gişelerinde yüzlerce partili tarafından büyük bir coşku ve heyecanla davul zurna eşliğinde halaylar çekerek ve sloganlar atarak karşılandı. CHP Hatay Milletvekili Adayları Mevlüt Dudu, Mehmet Ali Ediboğlu, Ali Oğuz, Ali Aslan ve Yılmaz Şahutoğlu hep birlikte Hatay’da seçim startını ilk olarak Erzin’de verdiler....
Erzin otoban gişelerinden çıkış yapan milletvekilleri seçim otobüsüyle Erzin İlçe merkezine ulaştıklarında konvoyun bir ucu hala otoban gişelerindeydi. İlk olarak CHP Erzin İlçe Örgüt binasını ziyaret eden milletvekili adayları ardından seçim otobüsünün üzerinden halka hitap etti. CHP?Hatay?Milletvekili Adayı Mevlüt Dudu burada yaptığı konuşmada Erzin bölgesinde yapılması planlanan termik santrallere vurgu yaparak; “Cumhuriyet Halk Partisi olarak burada termik santral yapılmasına asla müsade etmeyeceğiz. Bundan hiç kimsenin en küçük bir şüphesi olmasın. AKP’nin burada termik santral kurmaya gücü yetmeyecek. Zaten 12 Haziran’dan sonra göreceksiniz AKP’nin hiçbir gücü de kalmayacak. CHP nin iktidarı yakındır. İktidarın startını buradan veriyoruz.” dedi.

 

Erzin’de CHP?iktidarının yaklaştığı müjdesi verildikten sonra Kuzuculu Beldesi ziyaret edilerek konvoy Dörtyol’a geçti. Trafik akışını olumsuz etkilememek için konvoy zaman zaman bölündü. Bu konuda nezaket gösteren CHP liler trafikteki taşıt sürücüleri tarafından da takdir edildi. Dörtyol İlçe Örgütüne yapılan kısa ziyaretin ardından Saat Meydanında toplanan kalabalığa ilk olarak CHP Hatay miletvekili Adayı Mehmet Ali Ediboğlu hitap ederek birlik ve beraberlik mesajları verdi. Yaklaşan CHP?iktidarının ayak seslerinin Erzin’de başladığını müjdeledi. Ardından büyük alkış seli arasında mikrofona çağrılan Dörtyol’ un yetiştirdiği Mevlüt Dudu halkı selamlaya-rak Cumhuriyet Halk partisinden başka hiçbir siyasi partinin taşeron işçilerinin yanında yer almadığını, 4 C lilerin haklarını savunan ve onların sorunlarını çözecek tek adresin de CHP olduğunu söyledi. Dudu konuşmasında ayrıca; “Doğup büyüdüğüm topraklarda olmaktan mutluyum, sizlerle birlikte olmaktan mutlu-yum.

12 Haziran seçimleri ülkemiz ve demokrasimiz açısından son derece önemli. Bu seçimler demokrasinin var olma, yok olma seçimidir. Aynı zamanda 12 Haziran AKP iktidarının 9 yıldır süren yalan ve talan düzeninden hesap sorma günüdür. 12 Haziranda sizlerle birlikte ülkede oluşturulan sadaka kültürüne son verip, her bireyi onurlu birer yurttaş olarak gören çağdaş sosyal hukuk devleti kurma günüdür. 12 Haziran haramilerin saltanatını yıkarak, halkın iktidarını kurma günüdür” dedi. Aday adaylarının her birinin milletvekili olma hakkına ve yeteneğine sahip olduğunu ve her birinin en az kendisi kadar kıymetli olduğunu belirten Mevlüt Dudu, Dörtyol’dan iki adayın listeye girmiş olduğunu ifade ederek; “Genel Başkanımız bize bir ödev verdi. bu ödev CHP yi iktidar yapma ödevidir. bu ödevi yapmaya var mısınız? Dörtyol, Erzin ve İskenderun’da CHP yi birinci parti yapmaya var mısınız?” diye sordu.
Erzin’den sonra Dörtyol’u ziyaret eden milletvekili adayları, daha sonra İskenderun İlçe Örgütü önünde yüzlerce partiliye hitap ettiler. İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Çolakoğlu, her adayın Hatay’ın her ilçesini ayrı ayrı temsil ettiğini belirterek, CHP’nin iktidarı için vargüçle çalışmak zorunda olduklarını söyledi.
Adaylar parti binası önünde yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Seçim otobüsünün üzerinde milletvekili adaylarının yanı sıra listeye giremeyen aday adaylarından Nihat Karpuz, Ripad Kırmızıoğlu, Deniz Demir, Namık Arı ve daha bir çoğu adaylara destek vererek birlik ve beraberlik içinde olduklarını ortaya koydular.


Hatay CHP Milletvekili Adayları 8gun


Mevlüt Dudu Dörtyol 8gunhaber
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet