Skip Navigation Links

Binlerce Kişi Mehmetçik İçin Söyledi

Hatay'ın Dörtyol ilçesine bağlı Payas Belde belediyesi tarafından düzenlenen ramazan şenliklerinde sahne alan Ferhat Göçer binlerce kişi ile birlikte

Gündem   A+a-

 
Binlerce Kişi Mehmetçik İçin Söyledi
Hatay’ın Dörtyol ilçesine bağlı Payas Belde belediyesi tarafından düzenlenen ramazan şenliklerinde sahne alan Ferhat Göçer binlerce kişi ile birlikte şarkılarını Hakkari çukurca’da şehit olan askerler için seslendirdi.
 
 
Dörtyol ilçesine bağlı Payas Belde Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan şenliklerinde sahne alan Ferhat Göçer şarkılarını Hakkari Çukurca’da şehit olan askerler için seslendirdi. 11 Askerimizin şehit edilmesinin ardından konserin iptal olmasını Belediye Başkanı Bekir Altan ile değerlendirdiklerini ancak Türkiye’yi yasa boğmak isteyenleri sevindirmemek adına konser alanını miting alanına çevirerek birlik beraberlik mesajı vermeyi uygun bulduklarını söyledi. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ise yaptığı konuşmada Toprakları toprak yapan üstündeki kandır,toprak uğrunda ölen varsa vatandır sözünü hatırlatarak” Türk Milleti olarak bir ölür bin doğarız. Farklı bir gün yaşıyoruz üzüntülüyüz ama yas tutmuyoruz.
 
Matem havasına girip görüntümüzle birilerini sevindirmek istemiyoruz. Biz o kadar büyük bir milletiz ki bu olaylar her zaman olacak. Ben her sabah abdestimi alıp evimden çıkıyorum vatanım için her an şehit olmaya hazırım. Bu ülkeyi kimse bölemez Türküyle kürdü ile, Laz’ı ile Çerkez’i ile Alevi’si ile Sünni’si ile bu millet bir bütündür ve bunu bozamayacaklar” dedi. Toplum destekli polislerinde sanatçı Göçer’e çiçek sundukları gecede binlerce Payaslı şehitler ölmez vatan bölünmez sloganları attılar. Konuşmaların ardından Ferhat Göçer şarkılarını şehit olan Mehmetçikler için Payas halkı ile birlikte seslendirdi. Özellikle yiğidim aslanım orda yatıyor isimli şarkının seslendirilmesi sırasında birçok kişi gözyaşlarını tutamadı.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet