Skip Navigation Links

Faytona bindirip Konya'ya göndereceğim!!!

CHP Yenişehir Mahallesi Mitingi'nde sert konuşan Hatay Milletvekili Gökhan Durgun: Faytona bindirip Konya'ya göndereceğim!!!

Politika   A+a-

CHP İskenderun Belediye Başkan adayı Dr. Yusuf Civelek, Hatay Milletvekilleri Aziz Yazar, Gökhan Durgun ve belediye meclis üyesi adayları Yenişehir Mahallesinde binlerce kişiye seslendiler.
Yoğun halk kitlesinden oluşan mitingte Hatay Milletvekili Gökhan Durgun, İskenderun’a yapılacak değişimlere az kaldığını, halkın seçim günü ne yapacağını çok iyi bildiğini ve inandıklarını söyledi.
Gökhan Durgun;”Televizyonlarda belediye ve kentin sorunları konuşuluyor mu? Başkan ağzını açıp bir tek kelime konuşamıyor. Çünkü morali bozuk. Bugüne kadar halkı kandırdı, halk artık gözünü açtı ne yapacağını biliyor, Türkiye’de çok büyük işsizlik var, sizler onlara cezalarını oylarınızla seçim günü göstereceksiniz” dedi.
Durgun, Mete Aslan’a “seçim günü seni faytona bindirip Konya’ya göndereceğim” diyerek sert konuştu.
Dr Yusuf Civelek, halkın desteğine inandığını sorunları en iyi biçimde çözeceğini ifade etti. CHP’de vatan sevgisi insan sevgisi var diyen Civelek, “Başkaları kendi yaptıklarından utansın” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet