Skip Navigation Links

Gelecek Nesiller HBB’ye Emanet

Hatay’ın 15 ilçesinde gerçekleştirdiği çalışmalarla doğanın ve çevrenin korunması ile halk sağlığını tehdit eden unsurların bertaraf edilmesinde örnek

Gelecek Nesiller HBB’ye Emanet

Gündem   A+a-

 
Hatay’ın 15 ilçesinde gerçekleştirdiği çalışmalarla doğanın ve çevrenin korunması ile halk sağlığını tehdit eden unsurların bertaraf edilmesinde örnek çalışmalar gerçekleştiren Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), bu konudaki hizmetlerine devam ediyor.
 
Birçok alanda yeni projelere imza atan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın açılışını gerçekleştirdiği Defne Sevgi Parkı’nda öğrencilerle birlikte temizlik çalışması gerçekleştirdi.
 
Antakya OrontesLions Kulübü ile birlikte öğrencilerde doğanın korunması ve şehir temizliği konusunda duyarlılık oluşturması amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe Doğa Koleji ve Final Okulları öğrencileri ve öğretmenleri katıldı.
 
Keyifli dakikaların yaşandığı etkinlikte öğrenciler, HBB ekipleri ve öğretmenleri ile birlikte parkta bulunan çöp ve atıkları toplayarak, çöp poşetlerine doldurdu.
 
Gerçekleşen etkinlik ile ilgili düşüncelerini paylaşan HBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ahmet Dolğun, “Vatandaşlarımızın temiz ve sağlıklı bir kentte yaşaması için çalışmalarımızı aynı hassasiyet ve ciddiyetle gerçekleştiriyoruz. Tüm bunların yanı sıra çocuklarımıza doğru bilinç aşılamak istiyoruz. Evlerimizde ve kişisel yaşamlarımızda gösterdiğimiz özeni şehrimiz ve dünyamız için de gösterdiğimiz vakit, her şey daha güzel olabilir” diyerek duyarlılık çalışmalarının devam edeceğini belirtti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet