Skip Navigation Links

Yatırımlarıyla Arsuz’a Hayat Veriyorlar..

Hatay’ın Arsuz ilçesinde yatırımlarıyla dikkat çeken işadamları bir araya geldiler. Sosyal sorumluluk projelerine sundukları katkılar ve yatırımlarıyl

Yatırımlarıyla Arsuz’a Hayat Veriyorlar..

Gündem   A+a-

 
Hatay’ın Arsuz ilçesinde yatırımlarıyla dikkat çeken işadamları bir araya geldiler. Sosyal sorumluluk projelerine sundukları katkılar ve yatırımlarıyla Arsuz’un geleceğine yön veren önemli işadamlarının bir araya geldiği yemekte Arsuz eski Kaymakamı Fatih Baysal ve Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak da bulundu.

Arsuz’da geçtiğimiz günlerde yaşanan mezarlık ve türbelere saldırıların da konuşulduğu yemekte, üzüntü ve kaygı verici gelişmeler karşısında sağduyulu olmanın önemine dikkat çekerek, kentte yüzyıllardır süregelen huzur ve güven ortamının bozulmasına izin vermeyecekleri mesajını verdiler.

Arsuz’un turizm hedefleri ve umut veren geleceği gibi bir çok konunun konuşulduğu yemekte işadamları Mehmet Altun, Ali  Göktaş, Nihat Kaya, Eyüp Sağır, Sinan Kirmit, Hasan Murt gibi önemli isimler, devam eden ve yakın tarihlerde hayata geçirecekleri  projeleri konuşarak Arsuz’un geleceğine ilişkin umut dolu mesajlar verdiler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet