Skip Navigation Links

'Halkımız yatırımlarımızın karşılığını verdi'

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, seçim sonucunu değerlendirdiği basın toplantısında bölgede yatırımların hız kesmeden devam edeceğini söyl

Politika   A+a-

 
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, seçim sonucunu değerlendirdiği basın toplantısında bölgede yatırımların hız kesmeden devam edeceğini söyledi.
 
“Yatırımlar Artarak Devam Edecek..”
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İlçe Başkanı Musa Kurşun, Belediye Meclis üyeleri ve ilçe yönetimi ile birlikte 12 Haziran 2011 genel seçimlerini değerlendirdi. Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, “60 günlük maratonda yoğun bir süreç yaşadık. Siyasi parti liderleri bu süreçte projelerini ve programlarını halkın önüne serdi. 12 Haziran günü sandığa gidildiğinde halkımız yine tercihini AK Parti ve Başbakanımızdan yana yapmıştır. 12 Haziran, AK Parti’nin yüzde 50’lik zaferiyle sonuçlanmıştır” dedi.
12 Haziran’ın, AK Partinin yüzde 50’lik zaferiyle sonuçlandığını ifade eden AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İlçe Başkanı Musa Kurşun ve kurmaylarıyla birlikte teşekkür konuşması yaptı. Hatay Milletvekili Orhan Karasayar “60 günlük seçim maratonunu kentimizde çok demokratik bir şekilde geçirdik. Tüm siyasi partilerimiz hep sağduyunun hâkim olması için yoğun çaba harcadılar. Siyasi partilerimizin ilçe başkanlarını da kutluyorum hoşgörü ortamında bir seçim yaşadığımız için. 8,5 yıllık süreç içerisinde halkımızın ve Ülkemizin sorunlarını çok güzel bir şekilde tespit ettik ve 8,5 yılda bu sorunların çözümü yönünde çalıştık, halkımızda bu çalışmanın karşılığını görerek Partimizi ve Başbakanımıza ülkeyi yönetmek için bir 4 yıl daha görev vermiştir. Bizde halkımızın güvenine layık olabilmek için daha fazla çalışacağız. Ülkemizde istikrar devam edecek, önümüzdeki 4 yıllık süreçte hükümetimiz hizmet ve yatırımlar konusunda daha da yoğunlaşacaktır” dedi.
“Artık önümüze bakacağız”
Milletvekili Karasayar “Hatay’da çok iyi sonuçlar aldık, halkımız iradesini sandığa yansıttığı için tüm teşkilatlarımıza ve halkımıza teşekkür ediyorum. Seçim süreci geride kaldı artık önümüze bakıyoruz, amaç ülkeye hizmetse hizmet süreci hiç durmadan devam edecektir. Bölgemizde işsizliği çözmek için tüm siyasi partilerimizle birlikte çalışacağız. Bizim göremediklerimizi bizlere ilettikleri takdirde kentimize bir yatırım kazandırabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Yolumuza devam edip hizmetlerimizi arttıracağız” dedi.
“Öncelikle iş, aş!”
Öncelikle iş, aş konusunda çalışacağız diyen Milletvekili Karasayar “Bölgemizin ekonomik olarak kalkınabilmesi var gücümüzle çalışacağız. 1, 1,5 yıl içerisinde bölgemiz için çok ciddi bir yol alacağız. Anayasa değişikliği için öncelikle tüm siyasi partilerimizle uzlaşmaya gidilerek çözülecektir. Sayımızın yeterli olup olmadığı önemli değil halkımızın iradesiyle seçilen vekillerimizin düşünceleri de önemlidir. Ortak bir uzlaşma yolu bulunarak anayasa değişikliği yapılmalıdır” şeklinde konuştu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet