Skip Navigation Links

Şehidin Okuduğu Okulun Öğrencileri Dualar Etti!

Şehit polis memuru Burhan Mercan'ın Hatay’ın İskenderun İlçesi Denizciler Mahallesindeki babaevinde yas var.

Şehidin Okuduğu Okulun Öğrencileri Dualar Etti!Web
TV

Gündem   A+a-

 Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü ek birimlerinin yer aldığı alana gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan polis memuru Burhan Mercan'ın Hatay’ın İskenderun İlçesi Denizciler Mahallesindeki babaevinde yas var.
Bağlar ilçesindeki İl Emniyet Müdürlüğü ek birimlerinin yer aldığı alana düzenlenen terör saldırısında şehit düşen polis memuru Burhan Mercan'ın şehadet haberi, İskenderun ilçesi Denizciler Mahallesi'nde yaşayan baba Tahsin ve anne Emine Mercan'a yetkililer tarafından verilmesinin ardından Şehidin baba evine Türk bayrağı asıldı, acı haberi alan anne ve baba ise Diyarbakır'a götürüldü.
Şehit polis memuru Mercan'ın evli ve bir yaşında çocuğu olduğu öğrenilirken, Şehidin de ilkokul eğitimini aldığı Denizciler Amiral Durcan İlkokulu öğrencileri de, Şehit Mercan'ın baba evi önüne gelerek dualar ettiler.
Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesindeki İl Emniyet Müdürlüğü ek birimlerinin yer aldığı alana yapılan terör saldırısında sivil personel Yunus Elaltunterin şehit düşmüş, cenazesi dün düzenlenen törenin ardından kentte toprağa verilmişti.
Patlamada yaralanan bir sivil personel de gece hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit olmuştu.
 
 
 
 
Şehidin Okuduğu Okulun Öğrencileri Dualar Etti! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet