Skip Navigation Links

Dörtyol Emniyeti'ne terör uzmanı müdür atandı

Hatay Dörtyol Emniyet Müdürü Numan Şahapoğlu'nun İskenderun Emniyet Müdür Yardımcılığına atanması ile yerine Birecik Emniyet Müdürü Mustafa Marangoz a

Gündem   A+a-

 
Dörtyol Emniyeti'ne terör uzmanı müdür atandı
Hatay Dörtyol Emniyet Müdürü Numan Şahapoğlu’nun İskenderun Emniyet Müdür Yardımcılığına atanması ile yerine Birecik Emniyet Müdürü Mustafa Marangoz atandı. Uzun yıllar Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Mustafa Marangoz, Dörtyol Emniyet Müdürlüğü görevine başladı.
Marangoz, şirin bir ilçede görev yapacak olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Biz emniyet teşkilatı olarak halkımızın güven ve huzur içerisinde yaşamalarını temin etmek için tüm birimlerimizle el ele vererek, mesaiyi mefhumu gözetmeksizin 24 saat vatandaşın hizmetinde olduk. Bizler bu görevi yaparken halkımızın da bizlere yardımcı olmasını çok önemsiyoruz." dedi.
1966 yılında Gaziantep’in Karacaburç köyünde doğan Mustafa Marangoz ilk, orta ve lise öğrenimini Gaziantep ilinde tamamladı. 1989 yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü bitirdikten sonra, 1991'de Polis Akademisi’nin bir yıllık özel eğitimini tamamladı. Komiser yardımcısı olarak başladığı polislik mesleğinde; Mersin ili Tarsus ilçesinde, Mardin ili Kızıltepe ilçesinde görev yaptı. 2000'de Eskişehir iline tayin oldu. 2008'de Şanlıurfa ili Birecik İlçe Emniyet Müdürü olarak görevlendirildi. Ardından Dörtyol Emniyet Müdürlüğüne atandı. Üniversiteler, sivil toplum örgütleri, kamu kurum kuruluşları, Eskişehir Barosu, Avrupa ve ABD'de olmak üzere birçok eğitim, seminer ve proje kapsamındaki çalışmalarda yer alan Marangoz, evli ve üç çocuğu bulunuyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet