Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray İskenderun’a Geliyor

TBF U16 Yıldız Kız Basketbol Turnuvaları İskenderun’da

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray İskenderun’a GeliyorWeb
TV

Spor   A+a-

 19-24 Nisan 2017 tarihleri arasında TBF U16 yıldız kız basketbol turnuvaları İskenderun Spor Salonu ve Sakarya Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Yapılacak olan bu turnuvaya pek çok şehirden aralarında Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’ın bulunduğu 24 takım katılacak.
TBF U16 yıldız kız basketbol turnuvasında kentimizden İKEM’in de yer aldığı 24 takım ile birlikte toplamda 350-400 kişilik bir kafileyi İskenderun’da ağırlayacaklarının altını çizen İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Ferit Ali Gündel, FB, BJK ve GS gibi köklü takımlar başta olmak üzere birçok şehirden takımların geleceğini söyledi.
Gündel, “Basketbol Şampiyona heyecanı güzide ilçemiz İskenderun’da 19-24 Nisan 2017 tarihleri arasında TBF U16 yıldız kız basketbol turnuvaları yapılacaktır. Yapılacak olan bu turnuvaya pek çok şehrimizden aralarında FB, BJK ve GS’nin de bulunduğu 24 takım katılacak olup, toplamda 350-400 kişilik bir kafileyi ilçemizde ağırlayacağız. Milletvekilimiz Sayın Orhan Karasayar’ın desteği ile ilçemizde almış olduğumuz bu turnuva şehrimize hem ekonomik  hem de sportif açıdan bir canlandırma yapacaktır. Turnuvaya hem Gençlik Spor Salonumuzda hem de belediyemize ait olan Sakarya Spor Salonunda ev sahipliği yapacağız ve gelen takımları elimizden geldiğince ağırlamaya çalışacağız.
Türkiye Basketbol Federasyonu U16 yıldız kız basketbol turnuvasının eksiksiz yapılması için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz M. Cemil Şenöz, Belediye Başkanımız Seyfi Dingil ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Levent Hakkı Yılmaz tüm desteklerini bizden esirgememektedirler. Kendilerine teşekkürü bir borç biliriz.
Ayrıca bu 24 takımın katılacağı yarı final turnuvasına şehrimiz takımlarından İKEM U16 yıldız kız basketbol takımı da katılacaktır. Bu da ilçemiz için ayrıca bir gurur kaynağıdır. Biz spor ilçe müdürlüğü olarak tüm halkımızı yapılacak olan bu turnuvaya 19-24 Nisan tarihleri arasında davet ediyor ve katkılarından dolayı tüm basın mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.
Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray İskenderun’a Geliyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş