Skip Navigation Links

Hedefimiz Tesisleri Dünya Standartlarına Taşımak

HATSU, ilimize kazandırdığı ve kazandıracağı altyapı tesislerindeki kaliteyi dünya standartlarına taşıması adına çalışmalarını sürdürüyor.

Hedefimiz Tesisleri Dünya Standartlarına TaşımakWeb
TV

Gündem   A+a-

 HATSU Etüd ve Plan Dairesi Başkanlığı tarafından atıksu arıtma tesisleri ve içmesuyu terfi merkezlerinde kullanılan ve kullanılması amaçlanan pompalar için tanıtım semineri düzenlendi.
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, HATSU Daire Başkanları, Şube Müdürlerinin yanı sıra personeller yer aldı. 
 
Kıdemli Uzman Makine Mühendisi Halil Getiren, başta Türkiye olmak üzere Dünyanın farklı Ülkelerinde faaliyette bulunan atıksu arıtma tesisleri ile içmesuyu terfi merkezlerinde kullanılan pompalara yönelik teknik bilgilendirmede bulundu.
 
Kullanılan pompalara yönelik fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda konuşma yapan Genel Müdür Çaparali, hayata geçirilen projeler kapsamında ilimize kazandırılan tesislerin kalitesini dünya standartlarına getirmek için bu tarz seminerlerin önemine dikkat çekti.
 
Gelecek nesile temiz ve sağlıklı bir çevre bırakmak için hayata geçirilen projelerde yapılacak işlemleri ince eleyip sık dokuduklarına dikkat çeken Çaparali, Hatay’a yapılan ve yapılacak olan yatırımlarda kalıcı ve güvenilir anlayışı benimsediklerini söyledi. 
 
Hedefimiz Tesisleri Dünya Standartlarına Taşımak videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet