Skip Navigation Links

Samandağ’da İlk Yamaç Paraşütü Etkinliği

Sporcu kişiliği ile tanınan Samandağ Belediye Başkan yardımcısı M.Ali Kamacı ve eşi Nilay Kamacı yamaç paraşütünde ilk atlayışlarını gerçekleştirdiler

Samandağ’da İlk Yamaç Paraşütü  Etkinliği

Gündem   A+a-

 
Sporcu kişiliği ile tanınan Samandağ Belediye Başkan yardımcısı M.Ali Kamacı ve eşi Nilay Kamacı yamaç paraşütünde ilk atlayışlarını gerçekleştirdiler.
 
 Samandağ Belediyesi ilçenin turizmine ve sosyal gelişimini sağlayacak etkinlikleri desteklemeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Yardımcısı M. Ali Kamacı yamaç paraşütünün gelişmesi amacı çalışmalara destek verdi.
 
YAMAÇ PARAŞÜTÜ SAMANDAĞ’A YENİ BİR SOLUK GETİRECEK
 
Samandağ Yamaç Paraşütü Platformu Aytaç Eryılmaz ve Sedat Kazan  konu hakkında:”Biz 2 yıl önce Samandağ’da Turizme katkı sağlayacak yeni bir aktivite içindeyken İskenderunda yamaç paraşütü yapan hemşerilerimizle tanıştık. Bu alan ilgimizi çekti.Kendilerinden yamaç paraşütü sporunun ilçemizde yapılabilirliği konusunda görüşlerini aldık. Kendilerini Samandağ’da misafir ettik.Misafir pilotlarımızı  Samandağ Kaymakamımız sn. Cahit Çelik ve Samandağ Belediye Başkanımız sn. Mithat Nehir ile tanıştırdık. Bu görüşmeler sırasında ilçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız bize her türlü desteğe hazır olduklarını ve Samandağ ‘a soluk getirecek her türlü etkinliğin destekçisi olacaklarını belirttiler. O dönem Samandağ Kaymakamlığı ve Gençlik spor ilçe müdürlüğüyle ortaklaşa açık hava spor alanları ve yamaç paraşütü pilot eğitimi ile ilgili  bir proje hazırlayarak ilk adımı attık.Fakat Projemiz onay alamadığından dolayı birkaç arkadaşımla beraber İskenderun’a giderek İskenderun sportif havacılık kulübünden pilot eğitimlerimizi aldık. Daha sonra İskenderun,Mersin, Adana’da gerçekleştirdiğimiz uçuşlarla tecrübe edindik. İlçemizde  bahar aylarından   itibaren rüzgarın uçuşa elverişli olacağını gözlemlemiştik. Bundan dolayı uçuş yapılabilecek pist eksiğimizi gidermek adına daha önce tespit ettiğimiz noktalarda gereken düzenlemelerin yapılabilmesi için Samandağ Belediyesi Ve Büyükşehir Belediyesinden yardım talebinde bulunduk. Taleplerimizi geri çevirmeyerek kısa sürede ,uçuşa elverişli olan tepelerimizden ilkine ulaşımı sağlamak içim ulaşımı açarak ve pistimizi düzenleyerek bugünkü haline getirdiler. Bizde Geçtiğimiz Pazar günü Hem bir etkinlik olması hem de çok sayıda pilot tarafından kalkış pistimizin görülerek ,görüşlerini alabilmemiz açısından bir uçuş etkinliği düzenledik. Samandağ Kaymakamı Dr.Cahit Çelik’e,Samandağ  Belediye Başkanı Mithat Nehir’e, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a,Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı M.Ali Kamacı’ya  , Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız’a ve başından sonuna kadar her zaman yanımızda olan Kapısuyu Muhtarı Hanifi Söker’e teşekkür ederiz. “dediler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet