Skip Navigation Links

Siyasi İstikrar Dinamik Yapıyı Getirir

Tufan Şirketler Grubu’nda çalışanlara seslenen Milletvekili Türkoğlu; Siyasi İstikrar Dinamik Yapıyı Getirir dedi.

Siyasi İstikrar Dinamik Yapıyı GetirirWeb
TV

Gündem   A+a-

 AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, referandum çalışmaları kapsamında Hatay’ın saygın demir çelik kuruluşlarından Tufan Şirketler Grubu’nu ziyaret etti.
 
Ziyarette Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, idari kadro ve çalışanlarla öğle yemeği yedikten sonra bir konuşma yapan Milletvekili Türkoğlu, misafirperverliğinden dolayı başarılı işadamı Osman Tufan’a teşekkür etti. 
 
16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak referandumda oylanacak anayasanın Türkiye’de hükümet yapısı, siyaset, idari şekillenme,  ekonomi ve toplumsal yaşama getireceği kazanımlarını anlatan Hacı Bayram Türkoğlu, güçler ayrılığı ilkesinin korunduğu, istikrar ve güven veren bir iktidara olanak sağlayan bir anayasanın oylanacağını söyledi.  
 
Türkiye’nin yeni çehresi ve yüzüyle tanışırken, ülkeler arası yarışta yer almanın dinamik bir yapıya kavuşmanın yeni anayasaya evet demekle mümkün olacağını belirten Hacı Bayram Türkoğlu, değiştirilecek olanın rejim değil, hükümet sistemi olduğunu hatırlattı. 
Türkiye’nin kuruluşundan bu yana ortalama 17 ayda bir seçime gittiğini hatırlatan Türkoğlu, 5 yılda bir seçime gidilecek Türkiye’de güven ve istikrarla birlikte ekonomiye doğrudan yansıyarak, uluslararası arenada siyasi istikrarla birlikte oluşacak dinamik bir yapıyla üreten, ihracat yapan bir Türkiye olarak sürekli büyüme hedeflerine kavuşacağını ifade etti. 
 
Yatırımcıların da güven ve istikrar ortamında yatırım yaptıklarını belirten Hacı Bayram Türkoğlu, seçimlerle kaybedilen zamanlarda oluşan kayıp dönemlerin ülke ekonomisine olumsuz yansıdığını hatırlattı.
 
Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür eden Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, 16
Nisan’da yapılacak referandumun güven istikrar adına sonuçlanması dileklerini iletti. 
 
 
Siyasi İstikrar Dinamik Yapıyı Getirir videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet