Skip Navigation Links

Her Mahalleye Eşit Hizmet Götürüyoruz

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye olarak kentin her tarafına hizmet götürdüklerini belirtti.

Her Mahalleye Eşit Hizmet Götürüyoruz

Gündem   A+a-

 Belediye Başkanı Seyfi Dingil, mahalle muhtarlarını ziyaret ederek mahallelerde yapılmakta olan hizmetler ve 16 Nisan'da yapılacak olan referandum ile ilgili bilgiler veriyor.
 
Başkan Seyfi Dingil, Karayılan Mahallesi Muhtarı Osman Baltacı’yı, Azganlık Mahallesi Muhtarı Murat Saraç’ı, Sarıseki Mahallesi Muhtarı Esabil Müdük’ü, Akarca Mahallesi Muhtarı Erdoğan Sert’i, Denizciler Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kekeç’i, Bekbele Mahallesi Muhtarı Yakup Yardımcı'yı ,Kavaklıoluk Mahallesi Muhtarı Sedat Bakır'ı ,Çınarlı Mahallesi Muhtarı Necati Bahriyeli'yi ,Orhangazi Mahallesi Muhtarı Osman Güllü'yü ,Güzelköy Mahallesi Muhtarı İbrahim Dingil'i ,Güzelçay Mahallesi Muhtarı Davut Zabun'u ziyaret etti.

HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET GÖTÜRÜYORUZ

Başkan Seyfi Dingil, her mahalleye eşit hizmet götürdüklerini belirterek ,”belediye olarak her zaman muhtarlarımız ile iletişim halindeyiz. Yapılmakta olan hizmetler ile ilgili fikir alışverişinde bulunuyoruz. Muhtarlarımızı sık sık ziyaret ederek talep, öneri ve isteklerini dinliyor sıkıntılara çözüm yolları arıyoruz” dedi.

DAİMA MİLLET KARARIMIZ EVET

16 Nisan’da daha güçlü ve daha büyük bir Türkiye için evet diyeceklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”16 Nisan ülkenin geleceği noktasında önemli bir tarihtir. Yeni sistem ülkenin geleceği açısında çok önemli. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile siyasi istikrar kalıcı hale gelecek ve kurumsal olarak garanti altına alınmış olacak.5 yıllık kesintisiz istikrar dönemleri gelecek. “diye konuştu.
 
Muhtarlar ise gerçekleşen ziyaretlerden dolayı belediye başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dilediler.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet