Skip Navigation Links

TDH gençleriyle büyüyor

Mustafa Sarıgül'ün lideri olduğu Türkiye Değişim Hareketi İskenderun İlçe Gençlik Kolları, düzenledikleri Nurettin Rençber konseriyle partililerini bi

Politika   A+a-

Mustafa Sarıgül’ün lideri olduğu Türkiye Değişim Hareketi İskenderun İlçe Gençlik Kolları, düzenledikleri Nurettin Rençber konseriyle partililerini bir araya getirdi.

Türkiye Değişim Hareketi İskenderun İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Gündoğan, partinin gençlere önem verdiğini belirterek, “Türkiye’de gençler çok önemli bir oranı teşkil ederken, mevcut sistemde gençlerin siyasette yeterince yer bulamadığını görüyoruz. Üniversite mezunu, enerjisiyle, bilgisiyle ülkenin kalkınmasına katkı sunacak gençler bir kenarda hatırlanmayı beklerken, partimiz gençlerin görüşlerine ve enerjisine önem veriyor” dedi.

Türkiye Değişim Hareketi Hatay İl Başkanı Mehmet Daraoğlu, İskenderun İlçe Başkanı Mustafa Kaleli, İl Gençlik kolları Başkanı Av. Ali Bilgin, il, ilçe ve beldelerden yöneticiler ile çok sayıda partilinin katıldığı Nurettin Rençber’in sahne aldığı gecede İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Kadir Gündoğan ve yönetimi tam not aldılar.

Türkiye Değişim Hareketi Hatay İl Başkanı Mehmet Daraoğlu, Türkiye’de değişimin adının Sarıgül olduğunun altını çizdiği konuşmasıyla partililerini coşturdu.
Siyaset sahnesine yeni girmiş ve daha önce bir çok siyasi partide rol almış ama umutları yıkılmış kişilerin umutlarını yeniden yeşertmek adına Türkiye Değişim Haraketi’ne katıldıkları gözlenirken, özellikle gençlerin yoğun katılımı dikkat çekiciydi.
Nurettin Rençber’in birbirinden güzel türkülerine eşlik eden yüzlerce partili, genel seçim çalışmaları öncesi de büyük moral depolamış oldu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet