Skip Navigation Links

Yaz Ayının Gelişini Müjdelediler!

Yazın müjdecisi olarak bilinen Leyleklerin geçişleri başlarken, İskenderun Körfezi üzerinde görsel şovları görülmeye değerdi.

Yaz Ayının Gelişini Müjdelediler!Web
TV

Gündem   A+a-

 Afrika üzerinden mevsimsel göç eden göçmen kuşların geçiş güzergahlarından biri olan Hatay’da,  yazın müjdecisi olarak bilinen Leyleklerin geçişleri başlarken, İskenderun Körfezi üzerinde görsel şovları görülmeye değerdi.
 
Göç yolunun kesiştiği Hatay bugünlerde gözlem ve seyrin en keyifli gözlenebildiği yerlerden bir tanesi durumunda. Havaların ısınmasıyla birlikte yazın müjdecisi olarak bilinen Leylekler İskenderun semalarında süzülerek, adeta vals yaparcasına görsel şovlarıyla yollarına devam ettiler.
 
Afrika üzerinden Türkiye’ye gelerek, kentin üzerinde süzülüp daireler çizerek ilerleyen Leyleklerin geçişini vatandaşlar da büyük bir keyifle izledi.
 
Anadolu’da çok sevilen kuş türü olan Leylekler yazın müjdecisi olarak da bilinmeleriyle birlikte, geçtikleri noktalarda havada süzülüp toplanmaları ve adeta vals edercesine hareketleri büyük beğeni topluyor.
 
Hatay’ın da göçmen kuşların geçiş güzergahında olması nedeniyle göç gözlemcilerinin de en keyifli gözlenebildiği en uğrak yerlerinden biri durumunda.
 
Yaz Ayının Gelişini Müjdelediler! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet