Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

DASİFED, HATAY KAGİD İle Gücüne Güç Kattı!

DASİFED geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiği Olağanüstü Genel Kurul ile Hatay Kadın Girişimciler

DASİFED, HATAY KAGİD İle Gücüne Güç Kattı!

Gündem   A+a-

 
DASİFED geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiği Olağanüstü Genel Kurul ile Hatay Kadın Girişimciler Derneği’ni de federasyon çatısı altına alarak gücüne güç kattı.

            DASİFED Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı  Antakya’da DASİFED Merkezi’nde gerçekleştirildi. Genel Kurul toplantısı Divan Kurulu seçimi ile başladı. Divan teşkili yönünde verilen önergenin kabulü ile divan başkanlığına Yasemin MISTIKOĞLU, başkan yardımcılığına Cemal SAÇAN ve yazmanlığa Esra BAĞDATLI seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra DASİFED Başkanı Mehmet KILIÇLAR’ın açılış konuşmasıyla genel kurula geçildi.

            DASİFED Olağanüstü Genel Kurulu’na federasyonun çatısı altında olan Antakya’dan HASİAD, İskenderun’dan İSSİAD ve ATSİAD, Arsuz’dan ARİAD, Osmaniye’den OSİAD ve federasyona yeni olan Hatay KAGİD gibi derneklerin başkanları ve delegeleri katıldı. Genel Kurul’a DASİFED delegelerinin yanı sıra HAGİAD Başkanı Zekvan Barutçu ve Bşk. Yrd. Yusuf Kavak’ta misafir olarak katıldı.

            Faaliyet ve denetleme raporlarının okunup, ibra edilmesinin ardından tek liste ile gidilen seçimde DASİFED yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; Mehmet KILIÇLAR, Faruk EKİNCİ, Tahsin KABAALİ, Züher BULGURCU, Alpaslan YÜCEL, Rana ATALAY, Nadir URCUN, Adnan AĞIR, Müfit TENNİOĞLU, Sezai BONCUK, Mehmet YILDIRIM, M. Fatin BEREKETOĞLU, KEMAL ARSLANOĞLU. Denetleme Kurulu ise; Murat HAYZARAN, Rasim GÜMÜŞ, Hatice Dilek KARADENİZ.

            Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri’nin görev dağılımı ve yetkilendirmeler  Nisan Ayı YK Toplantısı’nda yapılacak.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş