Skip Navigation Links

Yaşlılar Haftasının En Anlamlı Etkinliği

İskenderun Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu yaşlılar haftası nedeni ile düzenlediği etkinlikte

Yaşlılar Haftasının En Anlamlı Etkinliği

Gündem   A+a-

 
İskenderun Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu yaşlılar haftası nedeni ile düzenlediği etkinlikte nene ve dedeler ile torunları bir araya getirdi.
 
Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu, geleneği bozmadı ve yine muhteşem bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Bu kez etkinliğin ana kahramanları dedeler ve ninelerdi.
Yaşlılar Haftası etkinliği çerçevesinde torunlarıyla bir araya gelen dedeler ve nineler, torunlarının kendileri için hazırladığı sürpriz etkinlikleri hayranlıkla ve duygu yoğunluğu içinde izlediler. Okul öncesi eğitim kurumlarının başarılı okulu Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu Müdürü Hüseyin Gündüz, misafirlere okulun tanıtım filminin de izletildiği toplantı gerçekleştirdi.
 
Günümüzde çocuk yetiştirmenin zorlukları gençliğin sancılı süreçleri ile ilgili konuşma yapan Gündüz Eğitim ve öğretimin aile başladığının altını çizdi.
 
Hüseyin Gündüz ve öğretmenleri Toplantının sonunda misafirlerine kırmızı gül dağıttı. Dedeler ve nineler torunlarının sınıflarına giderek kendileri için hazırlanan gösterileri, şiir ve şarkıları duygu yoğunluğu içinde izlerken, masalara oturup etkinlik de yaptılar. Sonrasında ise okul bahçesinde hazırlanan stantta misafirlere döner ikramında bulunuldu.

Torunlarının nasıl bir okulda eğitim aldığını birebir yaşayan bir çok dede ve nine, Müdür Hüseyin Gündüz ve ekibine de teşekkür ettiler.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet