Skip Navigation Links

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İskenderun'a Geliyor...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 24 Mart Cuma günü İskenderun’a geliyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İskenderun'a Geliyor...

Gündem   A+a-

Yeni Anayasa değişikliği için ülkeyi karış karış gezerek, yeni sistemi anlatan Bakan Soylu, Cuma günü saat 14:30’da AK Parti İskenderun İlçe Teşkilat binası önünde vatandaşlarımıza hitap edecek.
 
Referandum sürecinde en önemli görevleri üstlenenlerin başında gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ülkenin her toprağını karış karış gezmeye devam ediyor. Miting proğramları kapsamında Hatay’a gelecek olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 24 Mart Cuma günü
 
İskenderun’da olacak. Büyük coşku ve kalabalıkla karşılanacağı beklenen Bakan Soylu AK Parti İskenderun İlçe Teşkilat binasına geçecek ve burada İskenderunlulara hitap edecek. Yeni Anayasa değişikliğini anlatacak olan Soylu’nun programı için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
 
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu büyük coşku ile karşılayacakalarını söyledi. Ülkemizi daha güzel yarınlara taşımak için referandumda mutlaka Evet çıkması gerektiğini belirten Milletvekili Karasayar, tüm amaç ve gayretlerinin Türkiye’yi en güçlü ülke haline getirmek olduğunu önemle ifade etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet