Skip Navigation Links

Öztürk Paşa İtso Yeni Binasını Ziyaret Etti.

Tuğgeneral Gürsel ÖZTÜRK'e İTSO yeni binasını görmek üzere İTSO'ya gitti

Kültür Sanat   A+a-

Başkanvekili Müfit TENNİOĞLU , İTSO Yönetim Kurulu üyesi Bülent SEKÜÇOĞLU ve Genel Sekreter H.İbrahim KOCADÖLÜ eşliğinde İTSO yeni binasını gezen ve çok beğendiğini belirten Tuğgeneral Gürsel ÖZTÜRK basından İTSO ilgili haberleri takip ettiğini söyleyen Tuğgeneral Gürsel ÖZTÜRK yeni İTSO binasını gezerek çok beğendiğini İskenderun’a yakışır çok güzel bir bina olduğunu belirtti.

Tuğgeneral Gürsel ÖZTÜRK’ü Ziyareti esnasında Başkanvekili Müfit TENNİOĞLU özel odasında misafir etti ve Tuğgeneral Gürsel Öztürk ziyareti anısına Başkanvekili Müfit TENNİOĞLU’na bir hediye takdim etti.

Tuğgeneral Gürsel ÖZTÜRK, İTSO binasını gezdiği esnada gördüğü Dumlupınar sporlu Bayan futbolculardan Gamze TAKTAK ve Öznur ŞİMŞEK’e ilgi göstererek onlarla ve Kulup Başkanı H.İbrahim KOCADÖLÜ ile kısa bir sohbet etti, Dumlupınar spor haberlerini basından takip ettiğini ifade ederek Hakkarigücü spor galibiyetinden dolayı Futbolcu kızlarımız ve Kulüp Başkanı H.İbrahim KOCADÖLÜ’ NÜ tebrik etti. Kulüp Başkanı H.İbrahim KOCADÖLÜ İskenderunlu hemşerilerimizin desteğiyle takımızın daha ileriye taşıyacaklarını grubunda namaglup olan Dumlupınar spor’un son 1 maçı olmasına rağmen play-off müsabakalarına katılmaya hak kazandığını bu haftaki Erzurum maçına odaklandıklarını belirtti. Tuğgeneral Gürsel ÖZTÜRK Bayan futbol takımının başarılarını devamını dileyerek Hatay’ın tek bayan futbol takımı ile gurur duyduğunu belirtti.

Ziyaret sonunda İTSO Personeliyle hatıra fotoğrafı çekilen Tuğgeneral Gürsel ÖZTÜRK binayı çok beğendiğini belirterek ayrıldı.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet