Skip Navigation Links

İKSYD'ye ilk ziyaret MAR-DER'den geldi.

Geçtiğimiz haftalarda kalabalık bir tören ile hizmete giren İskenderun Kuyumcular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Hüseyin Fırat'ı ve y

Kültür Sanat   A+a-

Geçtiğimiz haftalarda kalabalık bir tören ile hizmete giren İskenderun Kuyumcular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Hüseyin Fırat’ı ve yönetim kurulunu ziyarete gelen MAR-DER başkanı Salih Bayar ve dernek üyeleri hayırlı olsun temennilerini dile getirdiler.
Hayırlı olsun konuşması yapan MAR-DER başkanı Salih Bayar; ‘yeniş hizmete giren İskenderun Kuyumcular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin sayın başkanımız Hüseyin Fırat nezdinde bütün kuyumcu esnaflarımıza ve İskenderun halkına hayırlı olmasını diliyoruz. Derneğin kuruluş amacı gerçekten eksik olan konuları ele aldığı için kendi düşüncem kuyumcu esnaflarımızın da birbirleri ile kaynaşıp sorunlarını paylaşacakları bir ortam olduğu için başarılı işlerin yürütüleceği bir dernek olduğunu düşünüyorum bu duygu ve düşüncelerim ile tekrar hayırlı olsun diyorum’ şeklinde konuştu.
Bayar’ın konuşmasının ardından hoş geldiniz diyerek söze başlayan Kuyumcular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Hüseyin Fırat ise; ‘ MAR-DER Başkanımız sayın Salih Bayar’ı ve yönetimini en içten duygularım ile hoş geldiniz diyorum. MAR-DER’in benim için bir ayrıcalığı olduğunun çünkü ilk hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundukları için bizleri onurlandırdılar. Devamlı başarılı işler vatandaşın hayrına katkılı işle sunan sayın başkanımız Salih Bayar ve tüm yönetimine tekrar hoş geldiniz diyorum’ şeklinde konuşarak konuşmalarına son verdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet