Skip Navigation Links

İHA’dan Seyfi Başkana Ziyaret!

İhlas Haber Ajansı (İHA) Adana Bölge Müdürü Adnan Kulak ve İHA Bölge Muhabiri Mustafa Mert, İskenderun Belediye Başkanı

İHA’dan Seyfi Başkana Ziyaret!

Gündem   A+a-

 
İhlas Haber Ajansı (İHA) Adana Bölge Müdürü Adnan Kulak ve İHA Bölge Muhabiri Mustafa Mert, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e nezaket ziyaretinde bulunan İHA Adana Bölge Müdürü Adnan Kulak, Başkan Seyfi Dingil’e İHA’nın çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. İHA’nın dünyanın en büyük haber ajansları arasında yer aldığını hatırlatan Kulak, medya alanında her türlü ekipmana sahip olduklarını belirtti.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise, İHA’nın dünyanın en saygın ve yaygın ajanslarından olduğunu dile getirerek, “Gerçek, doğru, tarafsız ve hızlı habercilik yapan İHA’nın yetkili ve çalışanları ile ilçe ve ilçelerde büyük özverilerle, gece gündüz demeden görev yapan muhabirlerini kutluyorum” dedi.

İHA Adana Bölge Müdürü Adnan Kulak’ın, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e gerçekleştirdiği nezaket ziyaretine, Başkan Yardımcıları Mehmet Bilgin, Ahmet Çetinkaya ve İHA Bölge Muhabirlerinden Mustafa Mert de eşlik etti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet