Skip Navigation Links

MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Ziyaret Gezisine Çıktı

MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder Ziyaretlerine Devam Ediyor.

Gündem   A+a-

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinden Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’e Ziyaret

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Avukat Nabi İnal, Eşi ve Dernek Üyesi Ayda İnal, Yönetim Kurulu Üyeleri; Jozef Naseh, Sezer Portakal, Cemile İldem ile Aydın Asilırmak’tan oluşan heyet Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’i makamında ziyaret ettiler.
Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’i göreve başlamasından dolayı tebrik edip hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Rektör Güder, onlara Mustafa Kemal Üniversitesini ulaştırmak istediği hedeflerden, yapmak istediği gelişmelerden, açmak istediği fakülte ve yüksek okullardan söz ederek desteklerini beklediğini söyledi.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Nabi İnal da Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği olarak üniversite için gerek maddi gerekse manevi her türlü desteğe hazır olduklarını, üniversitenin yapacağı projelere destek verebileceklerini ve öğrenci burslarının da sayılarının arttırılabileceğini belirtti.

 

 

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’i AKP İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun Ziyareti.

Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’i Tayfur Sökmen Kampüsündeki makamında ziyaret eden İskenderun AKP İlçe Başkanı Musa Kurşun, göreve başlama nedeniyle kutlayarak görevinde başarılar diledi. Rektör Güder, kendisini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek Üniversitenin gelişip kurumlaşması için yapacakları yeni girişimlerden söz edip bu konuda herkesin desteğine ihtiyaç duyulacağını söyledi. AKP İskenderun İlçe Başkanı Kurşun ise üniversitenin kent için önemine değinerek üniversite adına her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet