Skip Navigation Links

Engelsiz Yaşam Çalışmaları Başladı

Hatay Büyükşehir Belediyesi il genelinde gerçekleştirdiği hizmetler ile halkın hak ettiği statüde yaşam sürdürebilmesi amacıyla çalışmalara devam ediy

Engelsiz Yaşam Çalışmaları Başladı

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi il genelinde gerçekleştirdiği hizmetler ile halkın hak ettiği statüde yaşam sürdürebilmesi amacıyla çalışmalara devam ediyor. Altyapı ve ulaşım gibi hizmetler başta olmak üzere halkın sosyal-kültürel ihtiyaçlarını da karşılayacak çalışmalar gerçekleştiren ekipler, engelli vatandaşların kolay ulaşım sağlaması amacıyla kaldırımlara bordür taşı döşeme işlemi başlattı.

HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından il geneli gerçekleştirilen çalışmalar ile halkın ulaşımına kolaylık sağlanırken engelli vatandaşlarında güvenliğini ön planda tutan çalışmalar gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda hizmetlere devam eden HBB ekipleri, İskenderun ilçesine bağlı Barbaros Mahallesinde eğitim veren Naciye Suna Oktay Teknik İlkokulunda engelli yürüyüş takip yolu yapımına başladı. Görme engelli bireylerin güvenli bir şekilde gidecekleri istikamete yönlendirilmeleri amacıyla okul girişine ve giriş koridoruna sarı renkli hissedilebilir kılavuz izli görme engelli bandı döşüyor. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet