Skip Navigation Links

İskenderun'da seyyara geçit yok!!!

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, seyyar olarak satış yapmak isteyen bazı şahıslara kesinlikle göz açtırmıyor ve onlara izin vermeyip,

Kültür Sanat   A+a-

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, seyyar olarak satış yapmak isteyen bazı şahıslara kesinlikle göz açtırmıyor ve onlara izin vermeyip, sebze ve benzeri satışlar yapmak isteyenlerin seyyar arabalarına el koyuyor.
Zabıta ekipleri ilçe genelinde ara sokaklara sızmaya çalışan 5 seyyar el arabasını yaptıkları tarama ve denetim sonrası ele geçirirken, konuyla ilgili gerekli ceza işlemi hemen başlatıp, seyyarlara el koydular.
İlçe genelinde bu tür denetimlerin aralıksız süreceğini ve seyyarlara asla izin verilmeyeceğini ifade eden yetkililer, yaptıkları denetimlerle yüreklere su serptiler.
Öte yandan Dumlupınar Mahallesi 230/2, 230/3 230 /4 gibi sokaklara bırakılmış molozlar, zabıta gözetiminde temizleyerek alan daha temiz ve güzel bir görünüme kavuşturuldu. Çevre esnaf ve sakinlerin beğenisini toplayan çalışma ekiplerce kısa sürede sonuçlandırıldı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet