Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

53 Liraya Sağlık Hizmetlerinden Yaralanacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu; '53 lirayı ödeyen herkes ailesiyle birlikte

53 Liraya Sağlık Hizmetlerinden Yaralanacak!

Gündem   A+a-

 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu; '53 lirayı ödeyen herkes ailesiyle birlikte kamu sağlık hizmetlerinden yararlanacak' dedi.
 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, torununa bakan ninelere maaş projesinde devletin 6 yaşına kadar devletin maaş ödeyebileceğinin sinyalini verdi.
 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Yeni Şafak gazetesini ziyaret etti. Çalışma hayatı ve sosyal güvenlik sistemine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Müezzinoğlu iki müjde verdi.
 
YAŞ BEKLEYEN EMEKLİLERE MÜJDE
 
İlk sevindirici haberi yaş bekleyen emeklilere veren Müezzinoğlu, bu durumda olup sağlık hizmetlerinden yararlanmak için ödenen rakamları indireceklerini ifade etti. Bakan Müezzinoğlu en yüksek 427 TL ve en düşük rakam 71 TL'lik ödemek zorunda kalanların sedece 53 TL ödemeleri durumda ücretsiz olarak sağlık hizmetlerinden yararlanacağını kaydetti. Bakan Müezzinoğlu, Genel Sağlık Sigortası'nda yapılacak değişikliğin bu ay sonunda yapılacağını ve uygulamaya geçeceğini açıkladı. Uygulama kamu dışında özel ve üniversite hastanelerinde de geçerli olacak.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar