Skip Navigation Links

Hatay'ın İlhakı Pul Sergisi 6-8 Kasım'a kaldı..

Hatay'da ilk defa düzenlenecek olan pul sergisi 6-7-8 Kasım tarihlerinde yapılacak

Kültür Sanat   A+a-

Daha önce 25 – 27 Eylül 2009 tarihinde yapılacağı duyurulan Hatay’ın Anavatana İlhakı’nın 70. yıldönümü pul sergisinin açılış tarihi değiştirildi. Sergi doğrudan eğitimle ilgili olduğundan, Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2009 – 2010 öğretim yılı açılış tarihini değiştirmesi üzerine sergi tarihi de değiştirildi.
Açılışı 6-8 Kasım 2009 tarihine alınan pul sergisine PTT Genel Müdürlüğü’nden ve Türkiye’nin değişik yerlerinden 20 panoluk koleksiyon gelecek.
Sergi hazırlıklarının devam ettiğini bildiren Hatay Filateli Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Olcay Arısoy damga, zarf, kart, vinyet, flam gibi tüm hazırlıklarımızı da tamamladık.

Dileğimiz Hatay’da ilk defa düzenlenecek olan bu tür bir serginin devamının gelmesi ve bunun İlhak’ın anlamına yakışır bir sergi olması.
Sergiden sonra da faaliyetlerinin devam edeceğini söyleyen Arısoy, amaçlarının arasında ilk ve orta dereceli okullara seminerler vermek ve hatta pilot okullara filateli kulüpleri kurup gençlerin daha yetişme çağlarının başında bilgi, zaman ve disiplin kazanmalarına yardımcı olmak da bulunduğunu ekledi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet