Skip Navigation Links

”Veteriner Hekim Her Yerde Veteriner Hekimdir''

Veteriner Hekimler Odasından Hbb Genel Sekreteri Maden Ve Başkan Nehir’e Ziyaret

”Veteriner Hekim Her Yerde Veteriner Hekimdir''

Gündem   A+a-

 
Hatay Veteriner Hekimler Odası Başkanı Yahya Hamurcu ve İnfovet dergisi genel yayın yönetmeni Barış Kolgu  “Veteriner Hekim her yerde veteriner hekimdir” projesi kapsamında Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Prof.Dr. Mehmet Maden ve Samandağ Belediye Başkanı ziyaret ettiler.
Hatay Veteriner Hekimler Odası başkanı Yahya Hamurcu:”Veteriner Hekim Her Yerde Veteriner Hekimdir.'' projesi kapsamında Türkiye'nin Suriye sınırı sıfır noktasına varan üç gün boyunca yaptığımız yolculuklarda mesleki sorunlarımızı yerinde incelemek ve bizlerin sesi olmak için gelen İnfovet Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Sayın Barış Kolgu ve ekibine, bu proje kapsamında bizi makamlarında ağırlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Veteriner Hekim Prof. Dr. Mehmet Maden , Samandağ Belediye Başkanı Veteriner Hekim Mithat Nehir ve proje dahilinde bulunan Samandağ, Yayladağı, Kırıkhan, Reyhanlı, Hassa ilçelerinde bizi muayenehanelerinde misafir eden meslektaşlarıma şahsım ve Hatay Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu adına teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.
İnfovert Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Barış Kolgu:”Hatay Veteriner Hekimler Odası başkanımız Yahya Hamurcu ile birlikte medeniyetler şehri Hatay da Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevini yürüten Veteriner Hekim Prof Dr Mehmet Maden hocamızı ve Samandağ Belediyesi Başkanı Veteriner Hekim Mithat Nehir başkanımızı makamlarında ziyaret ettik.Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine başlayan meslektaşımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Maden 'e Hatay Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu olarak tebrik ziyaretinde bulunduk. Mesleki ve siyasi görüş alışverişinin içten yapıldığı bir ziyaret gerçekleştirdik. Hatay'a ve camiamıza kazandırılmış ciddi isimlerden olan Sayın Prof. Dr.Mehmet Maden'e  ve Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e yeni görevinde başarılar dilerim.”dedi 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet