Skip Navigation Links

Bıçaklı Saldırgan Yakalandı!

İskenderun’da sahilde nişanlısı ile otomobilde hareket halinde iken motosikletli olduğu iddia edilen A.B tarafından durdurulan

Bıçaklı Saldırgan Yakalandı!

Gündem   A+a-

 
İskenderun’da sahilde nişanlısı ile otomobilde hareket halinde iken motosikletli olduğu iddia edilen A.B tarafından durdurulan M.A nişanlısının yanında bıçaklanarak hastaneye kaldırıldı. Saldırgan A.B İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş büro amirliği ekipleri tarafından tespit edilerek kısa sürede yakalandı.
 
Edinilen bilgilere göre olay İskenderun Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan öğretmen evi civarında meydana geldi. Plakaları kapatılmış olan motosikletli kişi tarafından takibe alınan M.A idaresindeki otomobil öğretmen evi yakınında durduruldu. 23 yaşında olduğu öğrenilen saldırgan A.B aracıyla duran sürücü M.A’yı yol ortasında bıçakladı. Saldırısı sonrası M.A İskenderun Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 
Olay yerinden geldikleri motosikletleri ile kaçan A.B (23) İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin sıkı takibi sonucu kıskıvrak yakalandı. A.B’nin alınan ilk ifadesinde M.A’nın eski kız arkadaşıyla nişanlandığını, cezaevine girdikten sonra kız arkadaşının kendisini terk ettiğini, M.A ile nişanlandığını, bunu hazmedemediğini hapisten çıktıktan sonra ise bu yüzden saldırdığını ifade ettiği öğrenildi.
Yakalanan A.B’nin gerekli kontrollerin ardından mahkemeye sevk edildiği öğrenildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet