Skip Navigation Links

26 Son Model İs Aracıyla Şehir Turu Attılar

Samandağ Belediyesi 26 hizmet aracını filosuna ekleyerek, hizmet ağını güçlendirdi. Hizmete sunulan araçlar şehir turuna çıkarılarak

26 Son Model İs Aracıyla Şehir Turu Attılar

Gündem   A+a-

 
Samandağ  Belediyesi 26 hizmet aracını filosuna ekleyerek, hizmet ağını güçlendirdi. Hizmete sunulan araçlar şehir turuna çıkarılarak, vatandaşlara tanıtıldı.Samandağlılar araçların şehir turuna çıktığı esnada  kolonya ve pirinç pilavı serperek ,buhur yakarak,alkış tutarak, “hayırlı olsun” dileklerinde bulundular.

Samandağ Belediyesi  bünyesine kattığı 26 son model hizmet iş aracı ile şehir  turu yaptı. 75. Yıl Cumhuriyet alanında başlayan tur, Ana cadde üzerinden  Hz.Hıdır Ziyareti çevresinde sona erdi. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir  araçların park edildiği Hz. Hıdır ziyareti çevresindeki alana gelerek ,Yeni  iş araçlarının hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.Birim müdürleri ve araçların şoförleriyle konuşan Başkan Nehir: ”İşçisiyle,memuruyla,müdürüyle,amiriyle birlik ve beraberlik içinde,hizmet aşkıyla   Samandağ halkına hakkettiği hizmeti, en iyi şekilde vereceklerini belirtti.

Başkan Nehir:”Araç filomuzu yenileyerek hedeflerimize bir adım daha yaklaştık.  Halkımıza daha etkin, daha hızlı, daha verimli hizmet götüreceğiz. Yeni araçlarla birlikte bakım ve yakıt maliyetlerinden tasarruf sağlayacağız.Halkımıza hayırlı uğurlu olsun ” dedi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet