Skip Navigation Links

İskenderun Başkan Savaş’ı Bağrına Bastı

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İskenderunlu hemşerileriyle bir araya geldi.

İskenderun Başkan Savaş’ı Bağrına Bastı

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş,  İskenderunlu hemşerileriyle bir araya geldi.
 
Hatay’ı farklı renkleri ve zenginlikleriyle yarınlara başarılarla taşımak için yoğun çaba harcayan Başkan Savaş, ilk olarak İskenderun Özel Yükseliş Koleji’ni ziyaret etti.
 
BAŞKAN SAVAŞ: EĞİTİM VE ÖĞRETİME DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK
 
Okul idarecileriyle birlikte öğretmenlerin sıcak ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaret hakkında düşüncelerini paylaşan HBB Başkanı Savaş, eğitim ve öğretime her fırsatta destek olmaya devam edeceklerini belirtti. Öğrencilerle de yakından ilgilenen Başkan Savaş, Türkiye'nin aydınlık geleceğini kuracak öğrencilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
Okul ziyaretinden sonra İskenderun Şamlı ve Dom Aşireti Yardımlaşma Derneği üyeleri ile bir araya gelen Başkan Savaş, hemşerilerinin teveccühleri ile ağırlandı.
 
Hatay halkının farklı kültürlerle bir arada yaşama olgusunun en güzel örneklerini verdiğini ifade eden Başkan Savaş, bu zenginliğin tüm dünyaya örnek olması gerektiğini belirtti.
 
Hatay Büyükşehir Belediyesinin il genelinde yürüttüğü altyapı ve üstyapı çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Savaş, Hatay’ı bir bütün olarak sahiplenmeye devam edeceklerini önemle vurguladı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet