Skip Navigation Links

Uzunkaya ve Şenöz'den Başkan Civelek'e ziyaret

İskenderun Fırıncılar Odası Başkanı Ramazan Uzunkaya, Oda Başkan Vekili Halil Şenöz ve Yönetim Kurulu üyeleri, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf C

Kültür Sanat   A+a-

İskenderun Fırıncılar Odası Başkanı Ramazan Uzunkaya, Oda Başkan Vekili Halil Şenöz ve Yönetim Kurulu üyeleri, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’i makamında ziyaret ettiler.

Oda Başkanı Ramazan Uzunkaya, Başkan Civelek’e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, Oda Yönetimi adına bir plaket sundu. İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ise ziyarete teşekkür ederek İskenderun motifli bir anı tabağını Başkan Uzunkaya’ya takdim etti.

Kabulde konuşan Başkan Civelek “Ziyaretinizden dolayı çok memnun oldum, yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Sizlere layık olabildiğimize inanıyorum. İskenderun için hepimiz taşın altına elimizi koyduk” dedi.
Başkan Civelek sonrası söz alan Fırıncılar Odası Başkanı Ramazan Uzunkaya ise yönetim kurulu üyelerini tanıtarak “Başkanım size Odam ve yönetimim adına şilt vermek gerçek gurur verici bir hadise. Çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. İskenderun için çalışan bir belediye başkanımız var ve bundan çok gururluyuz. Başarılar diliyorum” şeklinde konuşurken, Türkiye Fırıncılar Federasyonu’na İskenderun’dan yönetim kurulu üyesi olarak katılmasının, İskenderun adına sevindirici bir gelişme olduğunun altını çizerek “Antalya, G.antep gibi büyük iller federasyona yönetim kurulu üyesi veremezken biz İskenderun ilçesi olarak federasyona üye verdik. İskenderun’un tanıtımı adına bu çok önemli bir gelişmedir” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet