Skip Navigation Links

Denizden Tabanca Çıktı!

Sahil Güvenlik dalgıçları denizden bir adet kuru sıkı olduğu öğrenilen tabanca ile bir adet tornavida buldu.

Denizden Tabanca Çıktı!Web
TV

Gündem   A+a-

Hatay’ın İskenderun İlçesindeki sahilde vatandaşlar tarafından denizde silah benzeri bir cismin olduğu yönünde ihbarda bulunulması üzerine bölgeye giden polisler, İskenderun Sahil Güvenlik Komutanlığı birimlerine haber verdi. Sahil Güvenlik dalgıçları denizden bir adet kuru sıkı olduğu öğrenilen tabanca ile bir adet tornavida buldu.
Edinilen bilgilere göre İskenderun sahilinde gezen vatandaşlar tarafından denizde bir tabanca görüldüğü ihbarını değerlendiren İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sahile giderek durum tespiti yaptı. Deniz içerisinde görülen cismin tabanca olduğunun tespiti ardından İskenderun Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerine bildirilerek, dalgıç ekipler tabancayı çıkardı. Yapılan ilk kontrolün ardından tabancanın kuru sıkı olduğu öğrenildi. Ekipler tabancayı incelenmek üzere delil poşetine koyarak götürdü.
Emniyet ve sahil güvenlik ekiplerinin çalışmalarını gören meraklı vatandaşlar da sahile akın ederken, emniyet ekipleri de meraklı vatandaşları uzaklaştırmak için uğraş verdi.
 
 
 
 
Denizden Tabanca Çıktı! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet