Skip Navigation Links

Ocak Petrol'den Çocuklara Özel Tuvalet

Ocak Petrol Shell İstasyonunda Çocuklara Özel Tuvaletler

Ocak Petrol'den Çocuklara Özel Tuvalet

Gündem   A+a-

 
Ocak Petrol Shell İstasyonunda Çocuklara Özel Tuvaletler
 
Türkiye akaryakıt sektöründe çok sayıda yeniliğe öncülük eden Shell & Turcas, müşteri deneyimi alanında bir ilke daha imza atarak Dörtyol OCAK PETROL istasyonunda çocuklara özel tasarlanan tuvaletleri hizmete soktu.
 
İstasyonlarını ziyaret eden misafirlerine yenilikçi ürün ve hizmetleriyle keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatan ve bu kapsamda hizmetlerini farklılaştırmak amacı ile “Shell’e Hoş Geldiniz” müşteri deneyimi programını uygulayan Shell & Turcas, Türkiye akaryakıt sektöründe bir ilke daha imza atarak istasyonlarında, çocuklara özel tasarıma sahip tuvaletleri hizmete soktu. 
 
 
 ‘ÇOCUKLAR TUVALETTEN AYRILMAK İSTEMİYOR’
 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Shell & Turcas Ocak Petrol Dörtyol İstasyon Sahibi Ergün Ocak; “Geçen sene firmamızın başlattığı ‘Shell’e Hoş Geldiniz’ müşteri deneyimi programı ile bir yola çıktık. Bu yolda akaryakıt sektöründe ‘En İyi Müşteri Deneyimini’ sağlayan akaryakıt istasyonu olmak için çalışmaya devam ediyoruz. Shell & Turcas Türkiye’de petrol piyasası akaryakıt dağıtım markaları arasında, Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) verdiği ‘Müşteri Dostu Marka’ belgesini alan ilk marka oldu. Bizim için çok değerli ve gurur verici bir belge. İstasyonumuzu açtığımız günden beri Dörtyollu hemşerilerimizin ilgi ve desteğini görüyoruz. Onların desteği ve sahiplenmesi bizim heyecanımızı arttırıyor” Dedi.
Çocuklara özel tasarlanan tuvaletin ziyaretçileri tarafından büyük beğeni topladığını da belirten Ocak Petrol Dörtyol İstasyon Sahibi Ergün Ocak; “İstasyonumuzda ağırladığımız anne babalar, çocuk tuvaletlerini çok beğendiler. Ancak onlardan daha çok beğenenler elbette çocukları oldu. Öyle ki tuvaleti kullanan çocuklar çoğu zaman tuvaletten ayrılmak istemiyorlar. Hatta bazen ebeveynlerinden fotoğraflarını çekmelerini istiyorlar. Biz anne babaları olduğu kadar minik misafirlerimizi de yüzlerinde bir gülümseme ile yolcu ediyoruz.” Dedi.
 
Ergün Ocak; “Ocak Petrol olarak bizim en önemli hedefimiz, her ziyaretlerinde misafirlerimizin istasyonlarımızdan mutlu ayrılmaları. Bu nedenle tüm istasyonlarımızda her şey çalışır durumda ve temiz olmalı, misafirlerimize daima güler yüz ile hizmet sunulmalı. Bunlar, istasyonlarımızın zaten olmazsa olmazları.” Diyerek sürdürdüğü açıklamasını; “ Şimdi de hizmete soktuğumuz çocuklara özel tasarlanmış tuvaletlerle, yetişkin misafirlerimiz kadar minik misafirlerimizin de istasyonumuzda keyifli bir ziyaret geçirmelerini hedefliyoruz.” Dedi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet