Skip Navigation Links

Başkan Savaş, EMİTT 2017’de Ulusal Basına Konuştu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, EMITT 2017’de HBB’nin “Ezan, Çan, Hazan ve Tarih” temalı standında dünyanın dört bir yanından

 Başkan Savaş, EMİTT 2017’de Ulusal Basına Konuştu

Gündem   A+a-

 
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, EMITT 2017’de HBB’nin “Ezan, Çan, Hazan ve Tarih” temalı standında dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlamaya devam ediyor.Başkan Savaş, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen EMITT 2017 Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Halk Tv, TV Net, CNN Türk ile TRT Haber mikrofonlarına konuştu.
 
Bu yıl 21’incisi düzenlenen ve 70’i aşkın ülkeden turizm işletmeleri, seyahat acentaları, resmi kurumlar, diplomatik temsilcilikler, etkinlik organizatörleri, akademik kurumlar ve diğer turizm faaliyetlerinin katıldığı  fuar alanında ulusal basının ilgi odağı olan Başkan Savaş, yaptığı açıklamalar ile gündeme damgasını  vurdu.
 
BAŞKAN SAVAŞ: HATAY’IN SAVAŞLA DEĞİL BARIŞLA, DOSTLUKLA, BİRLİK BERABERLİK VE KARDEŞLİKLE ANILMASINI İSTİYORUZ
140 bine aşkın ziyaretçinin bulunduğu fuar alanında Hatay’ın yöresel vazgeçilmez lezzeti olan künefeyi elleriyle ikram eden Başkan Savaş ulusal basına verdiği röportajda, “ EXPO 2021’e aday olduk ve kabul edildi. 2021 yılında EXPO’nun Hatay’da yapılacak olması bizim için oldukça gurur verici. Organizasyonun en iyi şekilde yapabilmek için hazırlıklarımıza şimdiden başladık. Kültürel ve turistik mekanlar açısından Hatay eşi benzeri bulunmayan tarih kokan bir şehirdir. Amacımız EMITT 2017 ve EXPO 2021’de dünyaca ünlü organizasyonlarda Hatay’ın savaşla değil barışla, dostlukla, birlik, beraberlik ve kardeşlikle anılmasını istiyoruz” ifadelerine yer verdi.
Hatay Büyükşehir Belediyesi 29 Ocak tarihine kadar devam edecek olan fuarda yöresel lezzetleri ve kültürel zenginlikleri ile medeniyetler kenti Hatay’a yerli ve yabancı turistleri çekmeyi hedefliyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet