Skip Navigation Links

MMK Türkiye'nin Yassı Çelik Gururu Olacak..

İskenderun Körfezi'nde faaliyet gösteren ikinci büyük sanayi tesisi MMK Metalurji Sanayi A.Ş., İstanbul'da düzenlenen Hatay Günleri'nde büyük beğeni t

Gündem   A+a-


MMK Türkiye’nin Yassı Çelik Gururu Olacak..
İskenderun Körfezi’nde faaliyet gösteren ikinci büyük sanayi tesisi MMK Metalurji Sanayi A.Ş., İstanbul’da düzenlenen Hatay Günleri’nde büyük beğeni topladı.
Büyük ilgi gören MMK, Hatay’ın ve özellikle de gelişen, büyüyen İskenderun Körfezi’nin tanıtımında çok önemli bir rol oynadı.
Hatay Valiliği’nin her yıl bir büyük şehirde düzenlediği Hatay’ı tanıtım günlerine önemli bir destek sunan MMK, aynı zamanda ihracat, istihdam ve yatırım dallarında aldığı ödülle de gurur kaynağı olarak İstanbul’da boy gösterdi.
Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış’ın ziyaret ettikleri MMK standı, Türkiye’nin yassı çelikteki iddiasının bir yansıması olarak da beğeni topladı.
MMK Metalurji Sanayi A.Ş. Personel ve İdari İşler Direktör Yardımcısı Bülent Tuncel’in misafirleri ağırladığı Hatay Günleri’nde, Dünya çelik devlerinden MMK’nın Türkiye ekonomisine yassı çelik üretimiyle sunacağı katkıya vurgu yapıldı.
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet