Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Atatürk Fotoğrafı İle Bizi Gururlandırdı

Gazeteci-Yazar Nevzat KURT’tan, 8. Gün Haber’e anlamlı hediye…

Atatürk Fotoğrafı İle Bizi Gururlandırdı

Gündem   A+a-

 
Gazeteci-Yazar Nevzat KURT’tan, 8. Gün Haber’e anlamlı hediye…

 
İskenderun’un yetiştirdiği gazeteci-yazar Nevzat Kurt, gazetemizi ziyaret ederek Türkiye’nin bir çok yerinde düzenlediği az bilinen Atatürk fotoğraflarından bir tanesini gazetemize hediye etti.
 
 
Atatürk fotoğrafını hediye eden Nevzat Kurt, 8. Gün Gazetesi sahibi ve yazıişleri müdürü Gökhan Gökpınar’a düzenlediği sergilerde verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi :
 
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu ülke için büyük bir değer. Ben de bu değerimize en iyi şekilde sahip çıkmak ve O’nu özellikle gelecek nesillerimizin teminatı olan çocuklarımıza anlatmak amacıyla Türkiye’nin birçok yerinde ‘Az Bilinen Atatürk Fotoğrafları’ konseptli sergiler açtım, açmaya da devam ediyorum.
 
Bu sergilerimi halkımıza duyurmak için her zaman yanımda olan, haberlerimi yapan, desteklerini bir an bile çekmeyen değerli arkadaşım gazeteci Gökhan Gökpınar’a ve çalışma arkadaşlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”
 
Hediye edilen Atatürk fotoğrafı için çok mutlu olduğunu ifade eden Gökhan Gökpınar, Atatürk için yapılan ve yapılacak olan bütün projelerin her zaman yanında olduklarını ifade ederek, “Atatürkçülüğünden hiçbir zaman şüphe etmediğim meslektaşım Nevzat Kurt’un bu son derece anlamlı hediyesi beni çok mutlu etti. Gururumuz olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu muhteşem fotoğrafının bana hediye edilmesinden dolayı onur duydum. Nevzat Kurt’a teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş