Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Civelek 2 Misafir ağırladı

Başkanlık makamında Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Turgay Erdağ ile basına kapalı yapılan görüşmeden sonra, Başkan Civelek saat 14.30'da İTSO yönetim kur

Kültür Sanat   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek iki misafir ağırladı. Başkan Civelek'in ilk konuğu Deniz Üst Komutanlığı komutanı Turgay Erdağ idi. Saat 13.30'da Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Turgay Erdağ'ı belediye giriş kapısında karşılayan Başkan Civelek Başkanlık Makamına kadar eşlik etti.

Başkanlık makamında Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Turgay Erdağ ile basına kapalı yapılan görüşmeden sonra, Başkan Civelek saat 14.30'da İTSO yönetim kurulundan gelen misafirlerini karşıladı.
İTSO yönetim kurulu üyeleri ile görüşme yaptı. İTSO meclis başkanı Mehmet Binbay Başkan Civelek isteği ise şu oldu; "Ben uzun zamanlar İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında çeşitli görevler aldım. Bu görevlerim sırasında ben hiç bir zaman bu yıl ki kadar ruhsat zammı görmedim ve ülke gündeminde görülmemiştir. Bu konuda, 10 kat artış olmamalıdır. Esnafların pazar günü açma ruhsatı fazla artmış durumdadır. Anonim şirketleri için 2 kat limited şirketleri için 10 kat artış gözlemlenmiştir. bu kadar artış olması mümkün değildir. Sizden ricamız bu fiyatların geri çekilmesidir." dedi.
Binbay'ın konuşmasından sonra söz alan Müfit Tennioğlu ise "Sayın başkanım bilyorsunuz piyasa durumu kötü ve bu piyasadan bizden zararlar gördük kriz döneminde biraz düşüş yapılması lazım." dedi. Ondan sonra söz alan Belediye Başkanı Yusuf Civelek ise " Kriz döneminde esnaf kardeşlerimizin işlerinde fazla baskı yapmadık. Biz vatandaşımıza hizmet yapmak için yatırımlar yapıyoruz. Feyezan kanalını kapatmak projemiz bulunuyor. Halkımızın durumu kötü olduğu için içme suyu ücretini yarıya çektik. Biz borç ödeyen belediye olarak çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Bu nedenle, yapılmış bir zamdır, fakat konu ile ilgili çalışmalar yapacağız.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş