Skip Navigation Links

Gelin ve Damata Şok !!!Kimdi O Kadın ?!!!

İskenderun Melodi Plaza Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek hatıralar bıraktı.

Gelin ve Damata Şok !!!Kimdi O Kadın ?!!!Web
TV

Magazin   A+a-

Güllü ve Küçük ailelerinin evlatları Şeyda Küçük ve Murat Güllü’nün aylar öncesinden başlayan düğün hazırlıkları yorucu ve stresli geçti.
Herşey mutlu ve huzurlu bir gelecek içindi. Hafta sonu Melodi Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde Şeyda (Küçük)-Murat Güllü çiftini tatlı bir sürpriz bekliyordu.
 
İstanbul’dan düğüne katılan çılgın bir kadın, üstünde şalvarı ve tarladan gelmiş gibi eşarbıyla sahnede bir anda zıplamaya başladı.
O kadar güzel dans ediyordu ki, ışıklar açıldığında herkesin gözü bu çılgınca dans eden kadının üstündeydi.
 
Damat Murat Güllü’nün karşısına geçip oynayan ve yaptığı hareketlerle herkesi kahkahalara boğan bu kadın kimdi?
 
Emlak Danışmanı Şeyda Küçük ile Atlas Enerji’de Saha Operatörü Murat Güllü’nün en mutlu gününde her an bir tatsızlık çıkabilirdi. Kimdi bu kadın diye soranlar, aslında birkaç dakika sonra bütün gerçeği anlayacaklardı. 
 
O kadın, aslında bir erkekti. Damat Murat Güllü’nün ablası Özgül Yardımcı, bir çok düğünde benzer çılgınlıklar yapmış akrabaları Evren Yardımcı ile birlikte bir plan yaptı.
 
Plan tümüyle işlemeye başladı. Evren Yardımcı’ya kadın şalvarı ve eşarp hazırlanırken, iç giyim de buna uygun düşünülerek göğüsler bile organize edildi.
 
Bir anda sahnenin ışıkları karardı ve o çılgın kadın sahnede oynamaya başladı. Sahne aydınlandığında ise herkesi bir anda şok olmuş bir şekilde kahkahalara boğuldu. Salonda bir alkış bir kıyamet..
 
Gelin ve damat şokta ve ne yapacaklarını şaşırmış durumda, aynı zamanda bozuntuya vermeden çiftetelli oynamayı sürdürüyorlardı.
Damat bir anda çılgın kadının kucağında kaldı ve ardından bu çılgın kadın sahneden ayrıldı.
 
Kimdi bu çılgın kadın? Sorusu herkesin aklındayken, Evren Yardımcı gerçeği söyleyerek yaptığı sürprizi açıkladı. Gelin Şeyda (Küçük) Güllü, Evren Yardımcı’ya sarılarak yaptığı hoş sürprizden dolayı teşekkür etti. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gelin ve Damata Şok !!!Kimdi O Kadın ?!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet