Skip Navigation Links

Zafer’e Kabul Sınavını Kaçırmayın..

Zafer İçin Sıra Bende Diyorsan Sen de Geç Kalma!

Zafer’e Kabul Sınavını Kaçırmayın..

Eğitim   A+a-

Türkiye'nin 30 yıllık geçmişe sahip köklü eğitim-öğretim kurumlarından Zafer Tekyıldız Lisesi, öğrencilerin başarılı eğitim süreçlerini desteklemek amacıyla “Zafer’e Kabul” Sınavı düzenliyor.
 
Zafer Tekyıldız Lisesi’nin Eğitim Bursu sınavı, duyurunun yapılmasının ardından büyük ilgi görmeğe başladı bile. Binlerce öğrencinin girmesi beklenen eğitim bursu sınavı, aynı zamanda öğrencilerin seviyelerini tespit etmeleri ve sınav tecrübesi kazanmaları açısından da büyük önem taşıyor. Liselere, üniversiteye, kurumlarda işe girebilmek ve daha bir çok sınava hayatı boyunca girmek zorunda kalan öğrencilerin bu sınava girmesi ise tecrübe kazanmaları ve seviyelerini öğrenmeleri açısından çok önemli. 
 
İskenderun Zafer Tekyıldız Lisesi’nden edinilen bilgiye göre; 2016-2017 eğitim öğretim yılında 9. 10. ve 11. Sınıflarda öğrenim gören lise öğrencileri bu sınava katılabilecekler. 
Zafer Kabul Sınavına (ZKS) katılmak isteyen öğrenciler "zafertekyildizlisesi.com" adresinden ya da "Özel Zafer Tekyıldız Lisesi"ne gelerek başvurabilirler. 
 
Daha detaylı bilgi almak için 444 79 31'i arayabilirisiniz. 
Zafer için sıra bende diyorsan sende geç kalma!”
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet