Skip Navigation Links

HBB Zabıta Ekiplerinden Sıkı Denetim

Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, yaklaşan yılbaşı öncesigıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerine yönelik denetimlerine ara vermeden devam ediyor.

HBB Zabıta Ekiplerinden Sıkı Denetim

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, yaklaşan yılbaşı öncesigıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerine yönelik denetimlerine ara vermeden devam ediyor.
 
HBB ZABITA EKİPLERİ, KASAP VE FIRIN İŞLETMECİLERİNE GEREKLİ UYARILARDA BULUNDU
 
Çeşitli bölgelerindeki fırın ve kasaplarda vatandaşa sunulan etlerin mühürlerinin kontrol edildiği denetimlerde, hijyen, işyeri açma, çalıştırma ruhsatı, çalışan personellerin fiziki temizliği, yangın tüpü ve fiyat tarife listesi kontrolleri de kontrol etmeyi ihmal etmedi. İl genelindeki fırınları da kapsamlı bir şekilde denetleyen HBB Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, çalışanların kişisel temizliğine ve bakımına gerekli özeni göstererek uyarılarda bulundu.
“HATAYLILARIN GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ALIŞVERİŞ YAPABİLMELERİ AMACIYLA DENETİMLER DEVAM EDECEK”
Halk sağlığını ön planda tutarak çalışmalarını sürdüren HBB Zabıta ekipleri, Hataylıların gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilmeleri amacıyla denetimlerin devam edeceğini bildirerek esnaflara bu konuda hassasiyet gösterilmesi gerektiğini dile getirdi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet