Skip Navigation Links

Kaza yürekleri ağızlara getirdi

Deniz Alayı mevkiinde meydana gelen kazada, hasta taşıyan bir ambulans, özel araç ile çarpıştı. Yaşanan kazada biri ağır 3 kişi yaralandı.

Kültür Sanat   A+a-

Deniz Alayı mevkiinde meydana gelen kazada, hasta taşıyan bir ambulans, özel araç ile çarpıştı. Yaşanan kazada biri ağır 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Arsuz’da zehirlenen Hasan Harbiyeli’yi İskenderun Devlet Hastanesi’ne taşıyan 112 Acil Servis Ambulansı, Deniz Alayı mevkiinde kavşaktan karşı şeride geçmek isteyen CHP’li İskenderun Belediye Meclis Üyesi İlyas Göden’in eşi Makbule Göden’in kullandığı 31 UL 120 plakalı araca çarptı. Çarpma sonucu savrulan ambulans, karşı şeritte kırmızı ışıkta bekleyen bir Halk Otobüsü ve özel cipe çarparak durdu.

Kaza sonrası özel otomobil içerisinde sıkışan Makbule Göden, itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartılarak, olay yerine gelen başka bir ambulans ile İskenderun Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp tedavi altına alındı.
Ambulans içerisinde bulunan hasta Hasan Harbiyeli ve refakatçisi Selda Harbiyeli de yine başka bir ambulans ile İskenderun Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Maddi hasar gören ambulansta bulunan sürücü Mehmet Reyhanı, Meryem Çevik ve Tufan Gür de hafif şekilde yaralandı.
Kaza yerine gelen İskenderun Sağlık Grup Başkanı Yavuz Selim Yıkıcı, sağlık görevlilerinden bilgi aldı. İskenderun Antakya E–5 karayolu, kaza nedeniyle yarım saate yakın trafiğe kapandı ve trafik akışı tek şeritten sağlandı. Kazada yaralanan özel araç sürücüsü Makbule Göden’in, İskenderun Belediye Meclis Üyesi İlyas Göden’in eşi olduğu belirtildi. Kazayı duyan Meclis üyesi İlyas Göden, hastaneye giderek eşini teselli etmeye çalıştı. İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ve Başkan Vekili Cemil Öğütmen de Hastaneye giderek yaralılara geçmiş olsun dileğinde bulundu.
İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Veysel Yıldırım, kazada yaralananların tedavi altına alındığını bildirdi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet