Skip Navigation Links

“İş Ve Trafik Kazalarında Haklarınızı Arayın”

Hatay Tüm Kazader Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Rıfat Tanyeri, iş ve trafik kazalarında mağdur olanların hakları konusunda açıklamalarda bu

“İş Ve Trafik Kazalarında Haklarınızı Arayın”

Gündem   A+a-

 
Hatay Tüm Kazader Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Rıfat Tanyeri, iş ve trafik kazalarında mağdur olanların hakları konusunda açıklamalarda bulundu.Başkan Tanyeri, sigorta şirketlerinin kaza mağdurlarına karşı büyük sorumluluklarının olduğunu belirterek, “2002 yılında geçirmiş olduğum kaza sonrası yaşadığım ve öğrendiğim o kadar çok haklarımız varmış ki, maalesef ben onlara işi bilmez avukatlarım sayesinde ulaşamadım. Hepsini bilmiyorum ama zaman aşımına uğratıldığını öğrendim. Bir kaza mağduru ve öğretmen olarak araştırdım. Biz tüzük hazırlayarak Hatay Tüm Kazader  Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini kurdum.Derneğimizin ve benim hedefim bir eğitimci olarak sizlerin duasını alarak haklarınıza kavuşmanızı sağlamaktır.

Kaza mağdurlarına zorunlu trafik sigortasında verilen haklar mevcuttur. Bizlerde bu verilen sözleşmelerin yerine getirilmediğini yaşayarak gördük.Bu nedenle;Geçmişte ve günümüzde iş ve trafik kazazedeleri eğer kazada ölüm veya yaralanma var ise onlara ve geride kalan ailelerine kanuni yönden alacaklarını avukatlarımız aracılığı ile mahkeme kararı ile alabiliriz.Kazaların önlenmesine yönelik her türlü girişimi ve “trafik bilincini” desteklemek kazaların azaltılması yönünde sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yapmak, kaza kapsamında oluşan her türlü zararın ve problemin çözümünü gerçekleştirmek, oluşan kazalar sonucunda hayatını kaybeden sakat kalan ve özelliklede soysa güvencesi bulunmayan mağdurlara STK’lar destek sağlamak misyonumuzdur.

Vizyonumuz, mağdurun tazminat taleplerine destek vermek, dernek prensipleri doğrultusunda çözüm üretmek, hukuk müşavirlerimiz vasıtasıyla her türlü zararın karşılanmasını sağlamak. Çalışanlar, temsilciler ve mağdurlar arasında güven oluşturarak, mağdurlardan herhangi bir ücret talep edilmemektedir” şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Kübra çakır 11 Mayıs 2018 Cuma
Eşim dört sene önce iş kazasında vefat etti daha alamadığım hakların olduğunu duydum acil olarak bana geri dönüş yapabilirmisiniz
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet