Skip Navigation Links

İskenderun Rotary'de devir teslim heyecanı yaşandı..

İskenderun Rotary Kulübü 2008-2009 dönem Başkanı Mehmet Belli, başarılı geçen toplum yararına projeleri tamamladıktan sonra görevi 2009-2010 Dönem Baş

Kültür Sanat   A+a-

İskenderun Rotary Kulübü 2008-2009 dönem Başkanı Mehmet Belli, başarılı geçen toplum yararına projeleri tamamladıktan sonra görevi 2009-2010 Dönem Başkanı Alp Günesberk’e devretti.
Karahüseyinli Köyü’nde sağlık taraması ve de düzenlediği konferans etkinlikleriyle adından sıkça bahsettiren Mehmet Belli, başarılı geçen dönemin ardından bayrağı Alp Günesberk’e gururla teslim etti.
 

Sapphire’de düzenlenen devir teslim töreninde aynı zamanda Rotaract 2008-2009 Dönem Başkanı Mustafa Erten, görevi BP Kirmit Petrol’ün yakışıklı ve çalışkan müdürü Mehmet Uz’a devrederken, İnteract 2008-2009 dönem başkanı Öyküm Deniz Mülayim de görevi Yaprak Su Yapıcı’ya devretti.
Tüm Rotaryenler’i de bir araya getiren devir teslim gecesi oldukça renkli geçti.
Görevi devraldıktan sonra hiç vakit kaybetmeyen İskenderun Rotary 2009-2010 dönem başkanı Alp Günesberk, yabancı konuklarıyla İskenderun kaymakamı Cengiz Horozoğlu’nu ziyaret etti.

 

Yabancı konuklar Kaymakamı ziyaret ettiler..

İspanya, Amerika, Almanya, Çek Cumhuriyeti, İsviçre, Mısır, Taiwan, Hollanda, İtalya ve Fransa gibi ülkelerden gelerek bir haftalık bir süre ile ilçemizde misafir olarak ağırlanan yabancı uyruklu öğrenciler İskenderun Rotary Kulübü Başkanı Alp GÜNESBERK öncülüğünde Kaymakam Cengiz HOROZOĞLU’ nu makamında ziyaret ettiler.

Kaymakam Cengiz HOROZOĞLU’nun yakın ilgisi ve birebir sohbeti neticesinde duygularını dile getiren öğrenciler çeşitli gezi ve tekne turlarına katılarak ilçemizin tarihi ve doğal güzellikleri ile bölge halkının kültürel yapısını yakından tanıma imkanı bulduklarını ve bölgemizde ki insanların arkadaş ve dost canlısı olduklarını ifade ettiler.
Kaymakam Cengiz HOROZOĞLU, Bu tür ziyaretlerin Türk insanın misafirperverliğini ön plana çıkararak, insanlarının birbirine kaynaşması ve dünya barışını sağlamak adına büyük bir adım olduğunun altını çizerek Rotary Kulübüne çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Türkiye Cumhuriyeti’nin yönetim şekli hakkında da bilgi veren Kaymakam Cengiz HOROZOĞLU Türkiye Cumhuriyeti’nin demokratik toplum yapısına sahip olduğunu ve bu yönetim şeklini Büyük Önder ATATÜRK’e borçlu olduğunu hatırlattı.
Kaymakam Cengiz HOROZOĞLU “Dil,din,inanç bakımından çok çeşitli insanların yaşadığı ilçemiz de yıllardır barış ve huzur içerisinde bir arada yaşamayı başarmış ve bugün orta doğuda görülen bir çok olumsuz ve kötü olayların görülmediği bir şehir olmayı başarmıştır”dedi.İnsan sevgisini ön planda tutan Rotary Kulüplerine bu tür farklı dil,din ve ırklara sahip insanları bir araya gelmesini sağladığı için teşekkür eden Kaymakam Cengiz HOROZOĞLU, öğrencilerin İlçemizden çok güzel duygularla ayrılmasını temenni ediyorum dedi..
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet