Skip Navigation Links

Başkan Yavuz, Takdir Topluyor...

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, göreve geldiği günden bugüne kadar Belediyenin kısıtlı bütçesine rağmen Bölge milletvekilimiz

Başkan Yavuz, Takdir Topluyor...

Gündem   A+a-

 
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, göreve geldiği günden bugüne kadar Belediyenin kısıtlı bütçesine rağmen Bölge milletvekilimiz Mehmet Öntürk’ün de destekleriyle ilçe genelinde gerçekleştirdiğiönemli projelerle ve asfaltlama çalışmalarıyla hizmetlerini aralıksız olarak devam ettiriyor.
 
Göreve geldiğigünden bu güne kadar ilçemizi tarihinde görülmemiş şekilde hizmetlerle buluşturan Başkan Yavuz, yapılan hizmetlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. “Göreve gelir gelmez proje müdürlüğünü hayata geçirerek, hizmetlerimizi birbir ilçemize kazandırmaya başladık” diyen başkan Yavuz sözlerine şöyle devam etti.
 
Kırıkhan için hayati öneme haiz ve modern bir kentleşme için gerekli olan; Asfalt şantiyesi, Kilit Taşı şantiyesi, Taş Ocağı, Şehit Gülşah Güler Çok Amaçlı Sosyal Tesisi, 3 adet Sportif saha, 3 adet Taziye evi, Kanal Sokak ve Belediye sosyal tesisi, 2 adet yapay şelale, Kanser Erken Tarama Merkezi (KETEM), 3 adet Süs havuzu, Kent Ormanı ve Mesire alanı peyzaj çalışmaları, Yeni Hurdacılar Sitesi, Yeni Sanayi Sitesinde 80 adet işyerinin esnaflarımıza kazandırılması, çeşitli sosyal projeler, 2 adet Çiçek Üretim Serasının kurulması, Hayvan Barınağı, Saat Kulesi ve Dağ Ceylanları gibi birçok önemli projelerimizi hayata geçirdik.
 
İlçemizi doğalgazla buluşturduk. 7Kasımda temeli atılan Doğalgazborularının yeraltına döşenmesi çalışmalarında 2000 metre boru toprakla buluştu ve çalışmalar Reyhanlı yol kavşağına ulaşmış durumda. İnşallah 2017 yılı sonuna kadar 3 mahallemizde Doğalgaz kullanımının başlanması hedeflenmektedir.
 
Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar Belediyemiz Araç Filosuna 45 yeni araç ve iş makinaları kazandırdık.
 
İlçemiz genelinde görev başlangıç süremizden bugüne kadar 150 km sıcak asfalt dökümü, 500 bin m2 kilit taşı döşenmesi yapılmış olup, hayata geçirdiğimiz Taş Ocağı, Kilit Taşı ve Asfalt Şantiyeleriyle daha hızlı bir şekilde hava şartlarının elverdiği ölçüde bütün mahallelerimizde çalışmalarımız devam edecektir.
 
Araç muayene istasyonu için Yeni sanayi ile Bayazid-i Bistami Hz Türbesi yolu başlangıcındaki alanda yer tespiti yapıldı.
 
Osmanlı ve Çocuk köyü Projelerinin maketleri hazır ve şu anda Mesire alanı içerisinde yapay göl ile çevre düzenlemesi için peyzaj çalışmalarımız devam ediyor.
Kurtlusoğuksu mahallemizde başlattığımız Yüzme havuzunun seramik çalışmalarına başlandı ve 2017 yılı içinde hizmete girmesi planlanmaktadır.
Lise Kampüsünde perde beton çalışmaları bitirildi, Kampüste yer alacak olan 3 okuldan birisinin inşaatı ise bitmiş durumda.
 
İlçe merkezinde yer alan Cephaneliğin şehir dışına taşınması için Hatay valiliğimizle ortak çalışmalarımız devam ediyor. 
 
Gençlik ve Spor Müdürlüğünün arkasındaki bölümde, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak beden ve ruh sağlıklarını koruyarak yarınlarımıza zinde gençler ve sporcular yetiştirmek amacıyla Spor Akademisi kurulması için çalışmalarını başlattık.
Cumartesi Pazarının yerinde kurulacak olan Çok Katlı Otopark ve modern Pazar yeri Projesi için kamulaştırma çalışmalarımızhızlandırılmış bir şekildedevam ediyor.
İlçemiz TOKİ Bölgesinde 6310 m2 toplam inşaat alanı üzerine yapılacak olan Kültür Merkezi içinprojesi hazırlanarak yer tespiti ve fizibilite çalışmaları bitirilmiş olup ihaleye çıkılması beklenmektedir.
 
Alaybeylimahallesi civarında 860 dönüm üzerinde kurulması planlanan organize sanayi bölgesinin zemin etüt, fay hattı çalışmaları yapıldı ve Bilim SanayiTeknoloji Bakanlığının istemiş olduğu fay hattı raporu, üniversite teknik ekiplerince hazırlanıp, Bakanlığa sunularak, bu projede son aşamaya gelindi,
 
Belediyemize ait çamlık mevkiinde yaklaşık 150 dönümlük Rekreasyon alanı bulunan, 45 dönümlük arazinin 35 dönümlük bölümüne 8000 öğrenci kapasiteli, içinde fakülteler ve sağlık Meslek Yüksek Okulunun bulunacağı Üniversite ve 10 dönümlük bölümüne de kredi yurtlar kurumunca 400 yataklı öğrenci yurdu yapılması için Üniversite ve Öğrenci Yurdu proje çalışmalarımız devam ediyor.
Bunların yanında Belediyemizin bütün birimleri arasında halkımıza ve ilçemize yönelik çalışmalar koordineli ve aralıksız olarak devam etmektedir.
 
Kırıkhan halkıen iyi hizmetleri almayı hak etmektedir. Halkımıza en iyi hizmetleri kazandırmak için söz verdik ve birçok hizmetimizi tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk. Hizmetlerimizin gerçekleştirilmesi sırasında halkımızın bizlere gösterdiği anlayış, Güleryüz ve teşekkür sizlere olan hizmet aşkımızı daha da kamçılamaktadır. Halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin haklı gururunu yine halkımızla birlikte yaşamaya devam edeceğiz.” Dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet