Skip Navigation Links

Ayhan Kara Washington'da

Amerikan Ticaret Odası'ndan davet edilen işadamları arasında yeralan Ayhan Kara 29.Türk-Amerikan İlişkileri Konferansı'na katılmak üzere Washington'a

Gündem   A+a-

Amerikan Ticaret Odası’ndan davet edilen işadamları arasında yeralan Ayhan Kara 29.Türk-Amerikan İlişkileri Konferansı’na katılmak üzere Washington’a gitti.

Türk heyetinde Ali Babacan, Vecdi Gönül ve Zafer Çağlayan hükümet kanadını temsil ederken Mustafa Koç, Rıfat Hisarcıklıoğlu, Haluk Dinçer, Murat Yalçıntaş ve Nuri Otay iş dünyasını temsil edecekler.Amerikan tarafı ise Robert Gates,Fred Hochberg,Daniel Poneman ve James Jones gibi bakan ve üst düzey yönecilerden müteşekkil olacak.
29.su gerçekleşecek olan konferansın konuları: Politika, Savunma İşbirliği,Tıp, Yenilenebilir Enerji,Türkiye ve Avrupa Birliği,Gıda, Uluslararası Finans Merkezi’İstanbul’.
Konferansın sponsorluğunu ise Sabancı Holding, THY, Boeing, Sikorsky, Rayhteon, Koç Holding, Ford Otosan,İş Yatırım, DEİK, Turkcell gibi dev şirketler üstlenmiş durumda.
17-20 Ekim tarihlerindeki konferansın açılacak olan sergi ve kitap stantlarıyla birlikte iki ülke ilişkilerine katlı sağlaması bekleniyor.Konferans sırasında ayrıca çeşitli Türk ve Amerikalı yöneticilere başarı plaketleri takdim edilecek.
Ayhan Kara katılacağı tüm toplantıları en ince ayrıntısına kadar bizlerle paylaşacak.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet