Skip Navigation Links

Meslek Odalarında İstişare Toplantıları Devam Ediyor

Ürettiği tüm projelerin takdiri hak ettiğini ifade eden kooperatif üyeleri Başkan Savaş’a kentte gerçekleştirilen nitelikli atılımlar için teşekkür et

Meslek Odalarında İstişare Toplantıları Devam Ediyor

Gündem   A+a-

 
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş Hatay ilinde faaliyet gösteren meslek gruplarıyla bir araya gelerek şehrin umut vadeden geleceğine yönelik projelere yönelik istişarelerini sürdürüyor.
 
 
HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 8 Aralık Perşembe günü SS.90 Nolu Antakya Damperli Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleriyle bir araya geldi. Kooperatif binasında düzenlenen kahvaltı etkinliğine, Hatay Damperli Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Erol Çakır ve Hatay’da görev yapan şoförler katılım gösterdi.
 
 
TOPLANTIDA HBB’NİN ULAŞIMI RAHATLATAN PROJELERİ KONUŞULDU
 
 
Hatay’ın eskiden kalma ve gün geçtikçe sıkıntı yaratan trafik akışını değiştiren ulaşım projelerinin masaya yatırıldığı toplantıda, Kavaslı Alt Geçit ve Uğur Mumcu Battı-Çıktı projesine ilişkin detaylar konuşuldu.
 
 
KOOPERATİF ÜYELERİNDEN BAŞKAN SAVAŞ’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ
 
Hatay’ın her noktasına siyasi ayrım gözetmeksizin hizmet ulaştırdıklarının altını çizen Başkan Savaş, şehrin ulaşım ağının rahatlatılması hususunda kararlı olduklarını vurguladı. HBB’nin ürettiği tüm projelerin takdiri hak ettiğini ifade eden kooperatif üyeleri Başkan Savaş’a kentte gerçekleştirilen nitelikli atılımlar için teşekkür etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet