Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Satranç turnuvası sonuçlandı

İskenderun Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleştirilen Satranç Turnuvası'nın ödül töreni görkemli oldu.

Kültür Sanat   A+a-

İskenderun Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen Satranç Turnuvası’nın ödül töreni görkemli oldu. İskenderun Briç Kulübü’nde gerçekleşen ödül törenine eşi Ümran Civelek ve bazı belediye meclis üyeleriyle katılan Başkan Yusuf Civelek, tüm yarışmacıları, onların ailelerini ve hakemleri selamlayarak, katılımları için hepsine teşekkür etti. Açılış konuşmasını yapan Satranç Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Sultan Daban

“Turnuvamıza, desteğini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Sayın Dr. Yusuf CİVELEK’ e, Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğüne, Türkiye Satranç Federasyonu Hatay Bölge Ve İl Temsilciliğine ve emeği geçen tüm hakem arkadaşlarımıza, ayrıca görevlilere sonsuz teşekkürlerimizi sunarım” dedi. Temsilci Daban’ın konuşması sonrası
Milli Eğitim Şube Müdürü Yaşar DÜZEN’e, Başhakem Sayın Bedrettin GÜNAY Başhakem yardımcıları Ahmet UÇTU, Bülent AŞKAR’a İl Temsilcisi Sultan Daban’a, Başkan Civelek tarafından anı tabağı hediye edildi.
Konuşmalar sonrası ödül törenine geçildi. Ödüller Başkan Civelek, eşi, meclis üyeleri, il temsilcisi ve hakem heyeti tarafından takdim edildi.

İlk tecrübelerini yaşayan ve iki yıla kadar milli takım havuzuna girecek olan geleceğin büyük ustaları, 8 yaş altı kategorisinin ilk 10 a giren minik şampiyonlar aşağıdaki isimlerden oluştu. 1) Gökdeniz KUZU 2) Alena Sarit RENCÜZOĞULLARI 3) Hüseyin TEMİZKAN 4) Zeren MERT 5) İbrahim KURTAR 6) Mehmet Ali DARFOĞLU 7) Ali Eren BAŞARIR 8) Meryem CİHANGİR 9) Muhammet Sefa CERİTOĞLU 10) Yaman Bora OTUZB
Küçükler Kategorisinde dereceye giren sporcular ise 1) Can Atakan UĞUR 2) Berk CANIMOĞLU 3) Buğra TALAY 4) Mehmet Ali AY 5) Aksel ASMA 6) Mert USKAL 7) İsmet Batuhan ÖZDEMİR 8) Muhammet SÖĞÜT 9) Ekrem MAZMAN 10) Mustafa EROĞLU olarak açıklandı.
Yıldızlar Kategorisinde dereceye giren sporcular ise

1) Onur TAŞ 2) Halil KANAT 3) İbrahim KAPAN 4) Haydar ÖZEL 5) Ali Akın ÖNAL 6) Kürşat KILINÇ 7) Çapar ONAT
8) Ali Gökalp TOPSAKAL 9) Furkan KUŞ 10) Hasan ELMAS
olarak ilan edildi.
Açık Kategorisinde dereceye giren sporcular ise
1) Turhan KORKMAZ 2) Atakan UĞUR 3) Ali ÇALIŞKAN 4) Denizcan TEMİZKAN 5) Şemsettin SÖYLEMEZ 6) Ahmet KARBEYAZ 7) Zafer Arkın ÇELİK 8) Mehmet BİLGİN 9) Nasrettin TAÇYILDIZ 10) Ahmet TURAN olarak belirlendi.
İşitme Engelli Sporcularımıza da başarılarının devamını diler takdir etmek amacıyla madalyalarını vermek üzere Başhakem yardımcıları Ahmet UÇTU ve Bülent AŞKAR’ ı buraya davet ediyorum.
Mehmet Ali AY, Osman ÖZDEMİR, Halil İbrahim OK, Rabia ÖZELKAN, Emre KARPUZ, Deniz GÜNGÖR

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar